nlc.hu
Aktuális
Ugyanazzal a férfival egy életen át?

Ugyanazzal a férfival egy életen át?

Hûségesen élnek társával évek óta, de úgy érzi, kapcsolatukból kihalt a szenvedély? Ismét a csúcsra kerülhet: szakértõink tippjei közül némelyik szokatlan, de aki mer, az nyer!

Hagyja szárnyalni!
Koós János 31 éve él boldog házasságban Dékány Saroltával. A humorista-énekessel saját bevallása szerint sem könnyű együtt élni, de felesége meg tudta szelídíteni. A nőknek nehezebb dolguk van egy házasságban, ismeri el Koós János, és azt is, a boldog házasság mindig az asszonyok bölcsességén múlik.

1. Engedje bátran el! „Amikor összeházasodtunk a feleségemmel, azt mondtam neki, hogy bármit kérhet tőlem, csak azt nem, hogy ne menjek Fradi-meccsre. Mindketten betartottuk az ígéretünket. Meghagyni a másik szabadságát – ez fontosabb mindennél. Egyetlen férfit sem szabad bezárni, mert akkor menekülni akar, de éppen ilyen fontos az is, hogy hagyja meg a férj is a felesége szabadságát.”
2. Nosztalgiázzanak! „Időről időre visszalátogatunk oda, ahol szerelmünk hajnalán kellemesen éreztük magunkat. Persze jó dolog, ha az ember vissza tud utazni hajdani nászútja helyszínére, de apróságokkal is nagy örömet lehet szerezni. A feleségemet születésnapja alkalmából elvittem abba az étterembe, amelyben annak idején annyiszor randevúztunk, mielőtt még összeházasodtunk volna. Mondanom sem kell, a régi láng hevét éreztük mindketten.”
3. Tartsa össze a családot! „A férfiak imádják, ha egy nő meleg otthont tud teremteni. Ez nem azt jelenti, hogy egész nap süssön, főzzön, takarítson, inkább azt, hogy minden bajban lehessen rá számítani. Mint egy kotlóstyúk, vegye szárnyai alá az egész családot, ezzel még a magamfajta nagy csibéket is garantáltan haza lehet csábítani.”





Legyen önzőbb!
Dr. Tidrenczel Zsolt
, a MÁV Kórház 31 éves szülész-nőgyógyásza szerint a legfontosab a partner lelkéhez vezető utat megtalálni. Ez mindenkinél különböző. Hiszen például egy nőgyógyászt munka után nehezebb akár szép fehérneműben, akár ruha nélkül izgalomba hozni, de azért más foglalkozású férfiaknál még hatásos lehet ez az ősi technika.
1. Mesélje el vágyait! „Mindenkinek vannak titkos szexuális vágyai, de csak kevesen merik elmesélni párjuknak. Bármilyen malacnak is találja saját gondolatait – higgye el, a férfiaknak ennél még sokkal vadabb vágyképeik vannak. Ne aggodalmaskodjon, partnere nem fogja perverznek tartani, hiszen ezek a határok ma már erősen kitolódtak. Csak azt fogja sajnálni, hogy nem mondta ki hamarabb, miről álmodozik!”
2. Mozgassa meg magát! „Ha egy nő rendszeresen mozogni jár, nemhogy jobb lesz a kondíciója és feszesebbek az izmai, de mellékhatásként még a kismedencei területvérbősége is fokozódik. Az úszás minden szempontból ideális mozgás, annál már csak az jobb, ha intimtornával célzottan edzi a hüvely környéki izmokat. Többször szült nőknek kimondottan ajánlott megtanulni ezt a technikát!”
3. Lazítsanak kettesben! „A legtöbb szexuális zavar hátterében az időhiány és a stressz áll. Én legszívesebben receptre írnék fel évi két utazást minden házaspárnak. Egyet télen, egyet nyáron – tudom, nehéz megoldani a gyerekek elhelyezését, de azokat a gondokat, amelyek minden párkapcsolatban előfordulnak a szülés után vagy a menopauza környékén, csak a kettesben eltöltött idő alatt lehet igazán orvosolni.”

Ha többi szakértőnk tippjeire is kíváncsi, olvassa el a teljes cikket a Nők Lapja Évszakok februári számában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top