nlc.hu
Aktuális
Egy angyal az ördög oldalán?

Egy angyal az ördög oldalán?

Ahogy a találkozónk színhelyéül kijelölt kávézóba belépnek, a hosszú szõke hajú, filigrán lány szinte el is tûnik a magas, fekete bõrkabátot és sötét napszemüveget viselõ férfi mögött.





A macsó határozott léptekkel közeledik felém – az a típus, akitől valószínűleg megrémülnék egy kihalt utcán. Kedvesen bemutatkozik.

– Egy angyal az ördög oldalán?
– kérdezem Farkasdy Gábort, akinek mellényén ráadásul a Devils (Ördögök) Motor Club felirat látható.
– Ez csak a látszat – mondja mosolyogva. – A felirat a nagy múltra visszatekintő motorklub neve, megtiszteltetés számomra, hogy befogadtak maguk közé. Ahogy sokan a motorosokat, úgy minket is tévesen ítélnek meg az első pillantás alapján. A párom szende szőkeségnek, élő Barbie-babának tűnhet, közben pedig szókimondó, intelligens, mediterrán természetű lány.
– Gábor esetében pedig a zord külső érző szívet, nagyon precíz, rendszerető embert takar – folytatja Bagdi Krisztina. – Azért jár bőrnadrágban, azért lebeg utána a hosszú kabátja, mert így érzi jól magát a hétköznapokban. Ha pedig a Harley Davidsonján utazik, egyrészt tartozik annyi tisztelettel a klubnak, a motornak, hogy nem ül fel rá rövidnadrágban, másrészt ez a ruházat egy esetleges problémánál komoly védelmet biztosít. Ez nem jelmez, amit azért visel, hogy férfiasabbnak tűnjön – ha tárgyalni megy, öltönyt vesz fel, mint minden „rendes” üzletember. Gondolnád például, hogy imádja az antik bútorokat, és soha nem hagyja szét a ruháit a lakásban?

– Hogy ismerkedtetek meg?

– Villámcsapásszerűen – mondja nevetve Gábor. – Ugyanis belecsapott a villám a házamba, így néhány elektromos készüléket kénytelen voltam elvinni egyik szerelőbarátomhoz. Az ő üzletében dolgozott Kriszti, de mivel akkor még mindketten partnerkapcsolatban éltünk, és egyikünk sem kicsapongó alkat, csak négy hónap múlva randiztunk először.
– Ebből is látszik, hogy az a pár perc elég volt, nem felejtettük el egymást, pedig csak egy kis szikra pattant fel az üzletben. Gábor pizzázni hívott, én pedig azonnal rábólintottam, hiszen ez az egyik kedvenc ételem – erre is ráérzett.

– A vad külső nem riasztott el?

– Egyáltalán nem, de később még az anyukámat sem! Gábor úgy szeret, hogy vele minden percben biztonságban érzem magam. Volt már kifejezetten szép arcú barátom is, és tudom, a szőkeherceg-külső nem garancia semmire.
 


 


A témáról bővebben a Nők Lapja március 16-i számában olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top