nlc.hu
Aktuális
Kit választ a nõ?

Kit választ a nõ?

Igaz, hogy Vörösmarty óta tudjuk, az „ábrándozás az élet megrontója,/ Mely, kancsalúl, festett egekbe néz”, mi, nõk, azért igenis szeretünk ábrándozni! Fõleg a férfiakról, egészen pontosan: életünk párjáról. Arról, hol ismerjük majd meg, hogy fog kinézni, milyen lesz a személyisége. Ennek ellenére legtöbbször nem a szõke herceg mellett döntünk, mégis biztosan érezzük: megtaláltuk a másik felünket.







Várdai Anikónak, a Jóban-rosszban című sorozat egyik szereplőjének lassan öt éve elválaszthatatlan párja Mbaye Ndiaye
Arról, hol ismerjük majd meg, hogy fog kinézni, milyen lesz a személyisége. Ennek ellenére legtöbbször nem a szőke herceg mellett döntünk, mégis biztosan érezzük: megtaláltuk a másik felünket.
Várdai Anikónak, a Jóban-rosszban című sorozat egyik szereplőjének lassan öt éve elválaszthatatlan párja Mbaye Ndiaye, aki Szenegálból érkezett hazánkba. Anikó, aki szerepe szerint és a valóságban is extrém csaj, választását mégsem tartja különösnek.
– Különbözőnek tűnünk, de nincsenek köztünk kulturális ellentétek – meséli –, mivel Mbaye egyrészt már nyolc éve Magyarországon él, másrészt gyerekkora óta táncosként, koreográfusként, majd zenészként körbeutazta a világot. Szinte olyan, mintha egy európai férfival élnék, persze azért ezzel a szerelemmel érkezett pár új dolog az életembe. Például, ha meghívjuk magunkhoz a barátainkat, akkor afrikai ételeket főzünk, és a földön tálalunk. Mióta ismerem, elkezdtem dobolni, ő az én djembe-tanárom! Én vagyok a legügyetlenebb a csoportjában, de nagyon élvezem, mert rengeteg feszültséget le tudok vezetni általa. A párom egzotikuma – ha beszélhetünk ilyenről – nem játszott szerepet a választásomban. Engem a szüleim arra neveltek, hogy kétféle ember létezik: jó és rossz, innentől kezdve pedig mindegy, hogy sárga vagy rózsaszín az illető. Amikor Londonba éltem, volt kínai, brazil, olasz jó barátom is, nekem sosem okozott gondot befogadni, elfogadni a másik kultúrát – szemben néhány honfitársammal, akik sokszor az utcán sem rejtik véka alá a véleményüket…

 


A témáról bővebben a Nők Lapja március 16-i számában olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top