Aktuális

“A férjem is megdicsért”

– A Nõk Lapja Iskolája hirdetését egyik barátnõm mutatta meg. Javasolta, hogy próbáljuk ki, és én azonnal rá is álltam, mert a hirdetésbõl kiderült, hogy olyan dolgokat tanulhatok majd, amelyekre szükségem van.







Csondor Virág
– Két kisgyerek anyukájaként, eddig minden percemet a családomnak szentelem – meséli Csondor Virág, aki a ,Nők Lapja Iskoláját kérte születésnapjára a férjétől. – A tanfolyamon öltözködéssel, hajápolással, sminkkel, mozgáskultúrával, önismerettel és intimtornával is foglalkoztunk. Nagyon tetszett, hogy mindenkinek testre szabott tanácsokat adtak. A stylist először az öltözködés szabályairól beszélt, aztán arról, hogyan tüntethetünk el optikailag pár kilót, majd mindenkinek elmondta, milyen szabást, nyakkivágást, vagy szoknyahosszt válasszon. A sminkes az általános alapelvek ismertetése után mindenkinek kisminkelte a fél arcát, és nekünk kellett befejezni a másik oldalt. Úgy érzem, nagy szerencsém volt, mert jó csapat verődött össze, még a pszichológusnál is mindannyian megnyíltunk, próbáltunk segíteni egymás problémáin. A szüleim meglepődtek a változáson, és a férjem is megdicsért. Azt hiszem, ennél nagyobb siker egyetlen nőnek sem kell!
A személyes tanácsadás fontosságát emeli ki Diós Kati is, a Nők Lapja Iskolájának megálmodója és vezetője:
– Legfontosabb feladatunk, hogy a hozzánk fordulókból előhozzuk a bennük rejlő nőiességet. Ez néha egészen apró dolgokon múlik. Jött egy nagyon magas, gyönyörű nő, akinek szinte semmilyen változtatásra nem volt szüksége, csak arra, hogy kihúzza magát, és merje elfogadni a szépségét. Mondtam neki, hogy ne görbe háttal járjon, mert akkor csak a földön heverő szemetet látja, ehelyett az emberek szemébe nézzen!

 


A témáról bővebben a Nők Lapja március 23-án megjelenő 12. számában olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top