Aktuális

“Tanfolyam nélkül is nõ vagy!”

– Mivel a munkahelyünkön nagyon jó a csapat, idén csapatépítés helyett, mi, lányok, „ajándékba” személyiségfejlesztõ, önismereti tréningen való részvételt kaptunk – meséli a harmincéves Zita.





– Az ott szervezett fitneszprogramon a legjobb eredményekkel végeztem, ami nem is csoda, mert kiskorom óta sportolok. Ám a nyilvános értékeléskor az edző vigyorogva közölte, hogy nekem is kellene néhány kilót fogynom. Ma is kíváncsi lennék rá, ezt komolyan gondolta, vagy csak mondania kellett valamit? A pszichológussal csoportban beszélgettünk, ez eleinte nem volt zavaró, de amikor jöttek a személyesebb kérdések, elkezdtünk kitérő válaszokat adni. Kiderült: az, hogy jó kollégák vagyunk, nem elég ahhoz, hogy a legintimebb magánügyeinkről beszéljünk. A legnagyobb csalódást a trendtanácsadás okozta, pedig ettől vártam a legtöbbet. Egy stylist és egy sminkes beszélgetett a csoporttal. Utóbbinak csupán annyi ideje volt, hogy két sminket elkészítsen. Az egyiket nekem, a másikat annak a kolléganőmnek, akivel hihetetlenül hasonlítunk egymásra: egyforma a hajunk, az arcformánk, a szemünk színe… És a sminkünk is egyformán ronda lett. Vadlila szemhéjfesték, erős kontúrok, lila szájfény. A szőke és fekete hajú kolleganők soha nem tudták meg, hogy mit ajánl nekik a szakember, aki nagyrészt csak annyit mondogatott: „a barna hajúak ne féljenek a lilától!”

 


A témáról bővebben a Nők Lapja március 23-án megjelenő 12. számában olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top