Aktuális

Tökéletes lányt, tele hibákkal

Szinte nem is értem, mit keres itt: fiatal, jóképû, helyén van az esze és a szíve… Talán éppen ez a baj? Talán azért keresi még az igazit, mert még nem akadt olyan lányra, aki mindenben megfelelt volna az elképzeléseinek?






– Mivel foglalkozol?
– Testnevelő tanár vagyok, de nem a tanítással foglalkozom. Ausztriában focizom egy landesligás csapatban. Közel lakom a határhoz, Sárváron élek. Hetente háromszor járok át a határon túlra edzeni. Öt évig profi szinten sportoltam, egy Achilles-sérülés miatt kellett abbahagynom. De azért még most is komolyan űzöm a focit.

– Mit csinálsz a focizáson kívül?
– Éppen most indítok be egy vállalkozást: saját márkanevet készülök bevezetni a tisztítószerek és a szájápolási termékek piacán.

– Ha akad szabadidőd, mire fordítod?
– Ausztriában este vannak az edzések, elvileg tehát egész nap ráérnék, gyakorlatilag viszont minden időmet ez a vállalkozás veszi el. Naponta akár hat-nyolc-tíz órát foglalkozom az üzlettel. Elég univerzális tevékenységet folytatok, szinte mindent magam csinálok, mert a magaménak akarom érezni az ügyet. Például a címke megtervezésével megbízhattam volna valakit, én mégis inkább rászántam az időt, és mindenfajta segítség nélkül elkészítettem magam. Önálló vagyok ezen a téren. Üzletvezetőkkel is tárgyaltam: nem könnyű mindezt vállalni, de bízom magamban. Azért azt hozzáteszem, hogyha belépne a szerelem az életembe, sokkal kevesebbet foglalkoznék az üzlettel! Alig várom, hogy egy lánynak szentelhessem az időmet!

– Miért vagy magányos?
– Novemberben lett vége egy egy évig és két hónapig tartó kapcsolatnak. Valószínűleg magasra tettem a mércét: külsőleg, lelkileg és szellemileg is sokat várok egy lánytól. Persze neki is lehetnek elvárásai: úgy gondolom, hasonló mércének magam is megfelelnék.

– Milyen lány tudna meghódítani?
– Magamban azt szoktam mondani, hogy keresem az igazit, aki tökéletes, de tele van hibákkal. Természetesen lehetnek hibái, de ettől még szeretném azt érezni, hogy én nem vágyom másra, többre! A külső adottságokat tekintve inkább a sötét hajú, sötétebb vagy kékes szemű lányok tetszenek. Szeretem a vékony, nőies alkatú lányokat. Adjon a külsejére! Számomra fontos, hogy a választottam családcentrikus legyen, aki tele van érzelmekkel. De azért ne legyen túl rendes, túl megértő, túl alkalmazkodó: az ilyen lányoktól rendszerint elpártolok. Tetszik, ha egy lány határozott, de az már nem, ha ez a határozottság sérti az én férfiasságomat: ha valamihez én értek jobban, azt ismerje el! Nagyon örülnék, ha akár vitázni is lehetne vele! Nem bánom, ha egy lányban van egy kis egészséges rafinéria – de csak akkor, ha ezt értem használja, nem ellenem.

– Milyen ne legyen a nő?
– Ne legyen kényeskedő plázacica, aki csak önmagát szereti, aki nem képes kimutatni az érzelmeit, akire mint nőre nem lehet felnézni.

– Milyen kapcsolatra vágysz?
– Egy kapcsolat lassan ellaposodhat. Engem inspirál az, ha a barátnőmet nem csak az elején kell meghódítanom, hanem folyamatosan küzdenem kell a kapcsolat fenntartásáért.

– Mire számíthat a barátnőd?
– Ha olyannak ismerem meg, akiről el tudom képzelni, hogy a feleségem lehet, akkor „nyitva áll számára a kapu” nálam. Sok minden már az elején eldől: hogy tetszünk-e egymásnak, hogy kedveljük-e egymás belső tulajdonságait, hogy egy szinten vagyunk-e, tudunk-e beszélgetni. Érzelmes vagyok. Ha valakihez kötődöm, akkor nem esik nehezemre kimutatnom az érzelmeimet. Ami pedig a hűséget illeti: ha szerelmes vagyok egy lányba, nincs oka féltékenykedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top