Aktuális

“Egy nagyobb, mint a kettõ!”

Miklós nem az a típus, aki öt perc alatt elmesélné az életét egy idegennek, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne nyílt és õszinte. Mikor azt kérem, meséljen magáról, azt mondja, inkább kérdezzek én.






– Mivel foglalkozol?
– Villamosmérnök vagyok, jelenleg tervezőmérnökként dolgozom. Szerencsére szeretem a munkámat.

– Munkaidőn kívül mivel töltöd szívesen az idődet?
– Elég nyüzsgő, mozgalmas életet élek. Szeretek sok mindent, ami a szabadban zajlik: úszom, futok, kirándulok. Világjáró típus vagyok, sokat utazom, egyik nagy élményem például Venezuela volt. Azt is el kell mondanom, hogy egy több évig tartó kapcsolatomból született egy fiam, aki már hatéves: vele minden második hétvégén találkozom.

– Hogyan jellemeznéd magad?
– Nem vagyok az üres szavak és a mellébeszélés embere. A Kos jegyében születtem, jellemző rám, hogy lényegretörő, őszinte vagyok, de ezzel nem bántom meg a másikat. Mindig reális célokat tűzök ki magam elé, a pozitív realizmus elvét követem.

– Milyen társra vágysz?
– Nagybetűs Társat keresek: olyat, akit ízig-vérig elképzel magának az ember. Elsősorban a belső tulajdonságok fontosak számomra, de természetesen a „kémiának” is működnie kell köztünk már az első percben. Az az igazság, hogy kövér nőt nem nagyon tudnék magam mellett elképzelni. De egyébként a részleteknek nincs akkora jelentősége. Azt hittem például, hogy a barna haj a zsánerem, erre rá kellett jönnöm, hogy a kék szem! Ami a belső tulajdonságokat illeti, intelligens, lehetőleg diplomás, humorérzékkel is megáldott nőkkel találkoznék szívesen.

– Nehéz manapság párt találni?
– Azt kell, hogy mondjam, kapcsolatot kialakítani nem nehéz, de valódi társat találni már kunszt. Sajnos rengeteg facér van.

– Te mit nyújtasz egy kapcsolatban?
– Szeretek adni, egészen addig, amíg ezt ki nem használják. Biztos érzelmi hátteret, stabilitást ígérhetek, de kellő vagányság is van bennem. Szeretek haladni az eseményekkel, dinamikus vagyok. A kedvesemtől is azt várom, hogy tudja, mit akar az élettől, és ne csak sodródjon, legyenek céljai!

– Milyen számodra az ideális kapcsolat?
– Szeretném átélni, hogy „egy meg egy nagyobb, mint kettő”! Olyan kapcsolatra vágyom, ahol egyik fél sem húzza le a másikat, hanem inkább egymást inspirálják: ekkor valami nagyon jó dolog születik! Ha az első találkozásnál valamilyen szikra megfog – ez lehet a nő intelligenciája, az illata, vagy akár egy mozdulata -, ami azt mondatja velem, hogy ez megérne egy újabb találkozást, bármi kialakulhat! A társam legyen igazi nő: hagyja magából kihozni a Nőt! Nem baj, ha ezért nekem is kell tennem valamit: szívesen meg is teszem! Legyen a páromban is egyfajta vagányság. Azt a nőt keresem, akinek ugyanazt a boldogságot jelenti, ha egy krétai kávézóban iszogatunk, mint ha otthon együtt, de mégis külön-külön olvasgatunk…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top