Aktuális

„Bika lesz, akárcsak én!”

Temesvári Andrea, az egykori profi teniszezõ jelenleg profi édesanya, épp harmadik babáját várja. A legkisebb csemete érkezése – beszélgetésünk idõpontjához képest – két héten belül várható, tehát Bika gyereknek ígérkezik.





Bika – szilárdan a földön
Igazán barátságos helynek látom a ti világotokat, feltéve, ha nem ront rám, nem áraszt el percenként változó meglepetésekkel. Két lábbal akarok ezen a földön állni, biztos ponton. Az ölelés, simogatás nekem mindennél fontosabb. Ennél jobban talán csak az étkezéseket várom és szeretem. Az evés a legnagyszerűbb találmányotok ezen a világon. Ügyeljetek az első időktől a rendszerességre az étkezéseimben! Ha soron kívül is kapok valami finomságot, annak igencsak örülök. Ne kapassatok rá a nassolásra, mert annak elhízás lehet a vége!
Folytatás a lapban!


– És remélem, hogy Bika is lesz, akárcsak én! – teszi hozzá Andrea.
– Mint a jegy szülöttei, egyelőre ő is abszolút türelmes, nyugis babának tűnik, muszáj is, hogy az legyen – harmadikként! – mondja Andrea. – Pocaklakóként rendszerint ki kell várnia, míg a teendőimet elintézem, lefektetem a testvéreit, és csak utána tudok vele igazán foglalkozni. Napközben lustálkodik, hagyja, hogy intézzem a család és a vállalkozásunk ügyeit, este pedig jelzi, hogy hahó, azért én is itt vagyok. Valóban nagyon szereti, ha simogatjuk, ha a tesók kívülről puszikat küldenek neki. Azt viszont nem vettem észre, hogy rosszul tűrné a vitát, vagy ha néha felemelem a hangom. Temperamentumos család vagyunk, ő pedig bírja a gyűrődést. Lehet, hogy kényelmes, a terhesség alatt soha semmi gond nem volt vele, nem ijesztgetett, és elég méretes srácnak ígérkezik.






Tobábbi elemzéseket a Nők Lapja május 25-én, megjelenő 21-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top