nlc.hu
Aktuális
Miért kerülnek a férfiak?

Miért kerülnek a férfiak?

Számomra megfejthetetlen titok, hogy miért kerülnek a férfiak. Mi lehet az a kisugárzás, jelzés, ami miatt úgy tûnik, nem mernek engem bevállalni? Mit gondolsz? Te hol keresnéd a probléma megoldását?





Kedves Soma!

Azért fordulok hozzád, mert azt látom, hogy Te a mély spiritualitással vegyes racionalitásoddal jól belevágod az ember képébe a véleményedet. Lehet, hogy nekem most éppen erre volna szükségem.

Számomra megfejthetetlen titok, hogy miért kerülnek a férfiak. Mi lehet az a kisugárzás, jelzés, ami miatt úgy tűnik, nem mernek engem bevállalni? Jó néhányszor véltem már azt hosszabb-rövidebb ismeretség és beszélgetés után, hogy na, most igen, ő tényleg olyan, aki nekem kellene. Aztán nem történt semmi. A sokadik találkozás után sem. Az nem lehet, hogy a lelkem mélyén a másik nemhez vonzódom, arról tudnék, sőt arról sincs szó, hogy külsőleg bármi miatt taszító volnék.

A legutolsó párkapcsolatom óta – inkább nem mondom meg, mikor volt – gyakorlatilag a ritka-röpke szexuális találkozásokon túl nemigen vannak jelen férfiak az életemben.





Sokáig és sokat gondolkodtam már azon, hogy mi lehet ennek az oka. A munkámból kifolyólag elég sok új emberrel – és természetesen férfival – találkozom, de nem mondhatnám, hogy ezek között voltak-vannak olyanok, akikkel padlót fogtunk volna egymástól. Márpedig ahhoz, hogy felmerüljön valakivel a párkapcsolat, egyáltalán az ismerkedés lehetősége, ahhoz padlót kell fogni. A nagy gondolkodásom közepette még az is megfordult a fejemben, hogy rossz csillagzat alatt születtem, vagy az, hogy valamit visszavonhatatlanul elrontottam valamelyik szerelmemnél, és ezért büntet a sors. Ez elég fatalistán hangzik, de úgy látszik, ennyire súlyos a helyzet.
Na most, azon túl, hogy az ember lánya esélyt ad magának olyanokkal, hogy internetes párkeresés, eljár új helyekre új arcokat látni, nem sokat segít a helyzeten. Legalábbis az enyémen nem.
Mit gondolsz? Te hol keresnéd a probléma megoldását?


Kedves öleletlen lány!

Nos, akkor “vegyes racionalitásommal” intuícióimra hagyatkozva válaszolok neked. Nem hiszem, hogy rossz csillagzat alatt születtél volna, és azt sem, hogy a sors büntetne – egyébként a büntető sorsban sem hiszek, hanem az ok-okozat törvényszerűségében.

Kár, hogy nem írtad meg, mikor volt az utolsó párkapcsolatod! Nem tudom, hogy mi az az időintervallum, amit te soknak élsz meg. Bár nyilván igazad van, de a kimondás nagy szembesítő erő!
Azt írod, külsőleg minden oké veled. Akkor belül kell keresgélni. Ha sokadik találkozás után sem történik semmi közted és a fiú között, akkor a szexuális kisugárzásod nem lehet túl erős. Nyilvánvaló, ha egy fiatal férfi egy fiatal nővel randevúzgat, az miről szól. Sokszor nem a klasszikus szép lányok kellenek a férfiaknak, sokkal inkább a laza, szexis, derűs csajok!
Egy kétségbeesett “vénkisasszony” minden férfit taszít, még akkor is, ha az illető csinos, művelt, és egyébként értékes teremtés.





No, de valahol ördögi a kör, hiszen nagyon vágysz egy társra – ami teljesen normális és érthető -, viszont ez az erős akarás taszító. Mit lehet tenni? Mindennemű kétségbeesést, önsajnálatot és negatív energiát elengedni és átalakítani magad egy élettel teli, bizakodó és szexis nővé! Nem kívülről várni a segítséget, a csodát, hanem neked magadnak kell becsempészned ezt az életedbe! Millió eszköz van a kezedben, csak te tudhatod, hogy neked mi segít!

Kezdj el befele figyelni! Én most csak néhány tippet adok: a hastánc remekül hat a nőiességre, szexuális energiákra. Kineziológiai oldás, neurolingvisztikai programozás. Soma-aura konzultáció (Semmi közöm hozzá, jelen esetben a “soma” – mint latin szó – az anyag esszenciáját jelenti. Egyébként most én is használom az egyik 2 színű anyagukat, napjában kétszer dörzsölöm be a bőrömbe, tudatosítva, hogy itt az idő teljesen meglépni a solar-plexusból a szív-csakrába való “átlépést”.)

No, de visszatérve. Én ilyen esetekben “mágiázok” is. 21 napon keresztül gyújts meg egy gyertyát a “szerelem-párkapcsolat sarokban”, imádban kérve, hogy: “én Istenkém a mennyekből, adj egy férfit a készletből!” Vagy ahogy épp a te szavaiddal megfogalmazod. A lényeg, hogy kérjél, és bízzál! A gyertyáknak teljesen el kell égniük, és ha egy este kimarad, az egészet elölről kell kezdeni! Tudom, hogy most sokan húzzák a szájukat, hogy ez milyen gyermeteg dolog, de TUDOM, hogy működik. Megtapasztaltam.
Az életben minden, amibe energiát fektetünk, meghálálja magát (egyszerű példa erre egy szobanövény).

Kényeztesd magad, szeresd magad, mint nőt! Készíts magadnak rózsaszirom fürdőt, simogasd vele végig a tested, gyakorold az érzékiségre való ráhangolódást! Minden panaszod, vagy önlehúzó cselekedeted és gondolatod helyett tégy magaddal valami jót! Dicsérd magad! Nézd meg kívülről ezt a lányt, ajándékozd meg őt nap mint nap valami örömmel! Töltsd föl magad erővel, derűvel! Csakis akkor lesz olyan kisugárzásod, ami vonzóvá tesz!

Több olyan nőt láttam, aki begörcsölt a nagy “Ő” várásában. Volt egy barátnőm, aki 27 éves koráig szűz volt emiatt. Ritka szép lány, érzékeny, finom, művelt, de hiába. Taszította a fiúkat. Végül is, aki elvette a szüzességét, nem álmai hercege volt. De legalább arra jó volt, hogy abból a görcsből kicsit kiengedjen a lány. Az alkalmi szeretőknek sokszor ez a “funkciójuk” (ez kicsit nyers volt, sorry…).
Gyakran egy kis flörtölés kell ahhoz, hogy kilazuljon az ember! És akkor már sokkal nagyobb esély van arra, hogy bevonzzad azt, aki valóban kell!

Mindenesetre egyértelmű, hogy most dolgoznod kell magadon! Tudod, “zsák a foltját”! Amíg “lúzernek” érzed magad, akin valami átok-féle ül, addig nem fogsz továbblépni!

Építsd föl magadból a kiegyensúlyozott, elégedett, boldog, szexis, laza nőt, aki az élet győztese! Tudd, hogy jönni fog a férfid, de ennél többet ne foglalkozz most ezzel! Engedd el ezt a problémát, és rendezz be minél több önépítő és energiát adó dolgot az életedbe! Légy aktív és fantáziadús! Csipkedd a feneked, rajta, munkára fel!
Nézz szét, milyen szép és gazdag az élet! Most ez egy ilyen periódus, férfi nélkül is lehet boldognak lenni! Hidd el, próbáld ki és élvezd ennek az életszakasznak minden előnyét! Jó neked!

Soma Mamagésa

Tipp: Soma írásait a Szeressünk rovatban olvashatod el! Kattints ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top