Aktuális

Bizonyítékokat várnak a magánnyomozótól

– A tavasz és a nyár a féltékenyég vezérelte megbízásaink szezonja – mondja Szijártó György magánnyomozó. Feleségével, Ildikóval ketten viszik az üzletet, az asszony a kommunikációban és a pszichológiában erõs.










A hét témája a Nők Lapjában: 
Ha támad a zöld szemű szörny…
„Van valakid? Ugye, nem csalsz meg?” – ha ön feltett már efféle kérdéseket a szerelmének, akkor bizonyára tudja, milyen gyötrelmes és kínzó lehet a féltékenység. Sokan alaptalanul is gyanakodnak a társukra (esetleg azért, mert szőröstől-bőröstől birtokolni akarják), míg egyesek a testi megcsalást nem fogják fel annyira tragikusan, ha a partnerük nem táplál komoly érzelmeket más nő/férfi iránt. 
Az összeálítást készítette: Fejős Éva, Kégl Ágnes és Mihalicz Csilla 
A témához kapcsolódó további írások:

• A nő folyton szerelmes»
• „Nem rendeztem botrányt, de lassan felőrlődtem”»
• „Rajtam kívül más lányok is megfordulnak az ágyában”»
– Az ügyfeleink nagyjából egyenlő arányban férfiak és nők. Többnyire feldúltan érkeznek, és bizonyítékokat várnak. Arra a kérdésre keresik a választ: megcsal vagy nem, és ha igen, kivel. Én általában mindenkit figyelmeztetek, hogy a váláshoz nincs szükség a hűtlenség bizonyítására. Csakhogy az érzelmek és a sértett hiúság erősebb, úgyhogy a legtöbben lebeszélhetetlenek.

– Érdekes, hogy a női megbízóinknak szinte mindig az az első kérdésük, miután megtudták az igazat: „és milyen, jobb, mint én?” – teszi hozzá az asszony.
– Megmondjuk őszintén, sokszor azt, hogy nem jobb. Különösen olyankor, ha a házastársnak tartós kapcsolata van, nem egy ifjú szőke szexbomba a kiválasztott harmadik, esetleg nem is csinosabb, mint a feleség, mégis olyasmit talált benne a férj, ami miatt nem tud lemondani róla. A megbízóink jó anyagi körülmények között élő emberek – kinek van egyébként pénze ilyesmire? – ha nők, akkor többnyire eltartottak. Némelyikük bizony eléggé elhagyta magát, nem ügyel a külsejére. Sokan, ha megtudták, amire kíváncsiak voltak, nem csinálnak botrányt, inkább elkezdenek dolgozni a kapcsolaton. A nők mindig vissza akarják szerezni a férjüket, a férjek sokszor csak a bizonyosságot akarják, aztán borítanak.





Az ügyfeleink általában már „előnyomozást” végeztek, mire hozzánk jönnek. Többnyire az SMS-eken buknak meg a házasságok – egy-egy zsebben felejtett, „Hiányzol, szeretlek!” üzeneten. Nekünk általában az a dolgunk, hogy kövessük a csalfa felet minden külön útján. A megbízó gyakran azt kéri, hívjuk föl, ha a házastársa éppen együtt van a partnerével, hogy „beléjük botolhasson”, más viszont épp ellenkezőleg: látni nem akar, csak tudni.

Nem egyszer arról is adatokat kell gyűjtenünk, mennyit költ a hűtlen házastárs a harmadikra. A férfiak el sem tudják képzelni, hogy a feleségük mire vetemedhet féltékenységében! Sokuk azt gondolja: az asszonynak mindene megvan, neki viszont jár egy kis szabadság.


A témáról bővebben a Nők Lapja július 20-án megjelenő 29-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top