nlc.hu
Aktuális
Más lányok is….

Más lányok is….

Kiss Endre (becenevén: Endi), a Hooligans együttes dobosa és barátnõje, Oláh Veronika már öt éve él együtt, nagyon szeretik egymást, ám a hûség számukra nem egészen azt jelenti, amit az emberek többségének.

 Endi bohém figura, s ezzel az is együtt jár, hogy kicsit gyorsabban falja az életet, mint mások.
– Rajtam kívül néha más lányok is megfordulnak Endi ágyában – vallja be Veronika. – Ezért időnként balhézunk, de mindig megbocsátok neki, mert szeretem, és mert elfogadom, hogy ilyen különc pasit választottam.
– És vajon Vera is félreléphet?– merül fel bennem a kérdés.
– Nem – válaszolja Vera helyett Endi, mire a lány finoman elmosolyodik. – Úgy vélem, sokan élnek hazugságban, s csalják meg a partnerüket titokban – folytatja a fiú. – Verával nem hiszünk a házasságban, mert szerintünk nem létezik holtomiglan-holtodiglan. Koncertek után előfordul, hogy valaki könnyen felajánlkozik nekem, és bevallom, időnként élek is a lehetőséggel. Ámbár, aki túl könnyű préda, nekem nem kell. Vera nagyon sokat jelent nekem, hiszen mi ketten szinte mindenben hasonlítunk, kiválóan összeillünk.
– Ennek ellenére néha dühbe gurulok – nevet Vera. – Amikor együtt bulizunk, és valaki megkörnyékezi a fiúmat az én jelenlétemben, nagyon bepöccenek, és előfordult, hogy megráncigáltam a lányt. Szerencsére ritkán fordul elő ilyesmi, mivel az én jelenlétemben nem nagyon próbálkoznak a csajok. Sokkal inkább bánt, ha Endi nemcsak egyéjszakás kalandba bocsátkozik valakivel, hanem esetleg másodjára, vagy többször is együtt van egy másik lánnyal. Mindezek ellenére, nagyon szeretjük egymást, és már a gyermekvállalás gondolata is felmerült bennünk. De egyelőre csak élvezzük egymás társaságát, és mindketten őszintén reméljük, hogy egyszer majd Endi is lecsillapodik, megnyugszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top