Aktuális

Az a bizonyos elsõ csók

Fanni számára az elmúlt nyár különleges élményt tartogatott. A huszonkét éves egyetemista lány ugyanis ekkor élte át élete elsõ szerelmi kalandját. A debreceni egyetem diáktalálkozót rendezett, amire több országból érkeztek egyetemisták...






A hét témája a Nők Lapjában

Nyár, kaland, románcok
Ilyenkor, nyáron nemcsak a ruháink nagy részétől szabadulunk meg, hanem a lelkünk is mezítelenebbé válik, kinyílik. Ahogy szép lassan lekerül rólunk a több réteg pulóver, úgy fogadunk magunkba egyre több élményt, és bizony, a kísértésnek is nehezebben állunk ellen. Forró nyári éjszakákon bármi megtörténhet: vég nélküli vonatozás, kitárulkozás egy rádióműsorban, könnyű románc, esetleg szerelem vagy leánykérés…

Az összeállítást készítették:
Kertész Gábor, Kégl Ágnes és Wlcsek Anna

A témához kapcsolódó további írások:
Lánykérés gumimatracon »

A forró éjszakák illata előhívja a szenvedélyt »

Odalépett hozzám, és autogramot kért »

– Ekkor ismertem meg Michelt, aki Hollandiából jött a rendezvényre – emlékezett vissza Fanni, akinek hamar szemet szúrt a jóképű vendég. – A legszebb és leghízelgőbb az volt számomra, hogy végre, életemben először, egy olyan fiúnak keltettem fel az érdeklődését, aki nekem is tetszett.

A fesztivál harmadik estéjén bulit szerveztek a külföldiek tiszteletére. Ez az éjszaka Fanni számára maradandó élménnyé vált.
– Már az első naptól éreztem, hogy Michel kitüntet a figyelmével, ám csak ezen az estén lépett a tettek mezejére. Ekkor ugyanis hazakísért a szállásomra, és a kapu előtt megcsókolt. Sokan mondják, hogy az elsőn át kell esni, nem annyira jó, ám nekem szerencsém volt: gyönyörű emlék maradt az a bizonyos első csók.

Fanni és Michel ezután elválaszthatatlanná vált, s a rendezvény elkövetkező napjait közösen töltötték el. Többek közt jártak Egerben is, ahol a borkóstolás után egy romantikus sétára is sor került, s akadt egy teljes délután, amit végigcsókolóztak. A fiatal lány azonban mindennek ellenére nem álmodozott a folytatásról.




– Talán sokan vágyakoztak volna arra, hogy az egy hét elteltével is folytatódjon egy ilyen románc. Ám én mindig realista voltam. Bár jó lett volna tartani a kapcsolatot, tudtam, hogy a távolság és Michel természete miatt ez lehetetlen. Stoppal utazta be fél Európát, és bármikor kapható volt bármilyen kalandra. Ez a vonás rövid távon vonzó, hosszú távon viszont nem nyújtott volna biztonságot számomra – szögezte le Fanni, aki az együtt töltött hét után mégis könnyeivel küszködve búcsúzott Micheltől a pályaudvaron.

– Egy ideig még leveleztünk, mostanra azonban már alig-alig tudunk egymásról. Abban azért biztos vagyok, ha valaha Magyarországon jár, felkeres engem. Ez a románc pedig megmarad nekem gyönyörű, nyári emlékként.


A témáról bővebben a Nők Lapja július 27-én megjelenő 30-as számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top