nlc.hu
Aktuális
Lánykérés gumimatracon

Lánykérés gumimatracon

Van-e olyan nõ, akinek még sosem fordult meg a fejében: milyen csodálatos lenne, ha különleges helyen kérné meg a kedvese a kezét? Lippai Janka arra nem számított, hogy kedvese egy gumimatracon kéri majd feleségül.







A hét témája a Nők Lapjában
Nyár, kaland, románcok
Ilyenkor, nyáron nemcsak a ruháink nagy részétől szabadulunk meg, hanem a lelkünk is mezítelenebbé válik, kinyílik. Ahogy szép lassan lekerül rólunk a több réteg pulóver, úgy fogadunk magunkba egyre több élményt, és bizony, a kísértésnek is nehezebben állunk ellen. Forró nyári éjszakákon bármi megtörténhet: vég nélküli vonatozás, kitárulkozás egy rádióműsorban, könnyű románc, esetleg szerelem vagy leánykérés…

Az összeállítást készítették:
Kertész Gábor, Kégl Ágnes és Wlcsek Anna

A témához kapcsolódó további írások:

„A forró éjszakák illata előhívja a szenvedélyt” »
,,Odalépett hozzám, és autogramot kért” »
Az a bizonyos első csók »
Van-e olyan nő, akinek még sosem fordult meg a fejében: milyen csodálatos lenne, ha különleges helyen kérné meg a kedvese a kezét? Lippai Janka azért arra nem számított, hogy kedvese, Rábai Miklós – akivel egy reklámfilm-forgatáson ismerkedett meg – egy gumimatracon kéri majd feleségül.

– Mikivel életünk első közös nyaralását Korfun töltöttük – meséli Janka. – Egyik nap egy fantasztikusan szép öbölben strandoltunk, ahol kristálytiszta volt a tenger, a táj mesébe illő, és az egész környéket belengte a romantika. Éppen a vízen ringatóztunk egy nagy gumimatracon, amikor Miki felém fordult. Elmondta, hogy úgy érzi, velem szeretné leélni az életét, és megkérdezte, hozzámegyek-e feleségül. Tulajdonképpen nem nagyon emlékszem, mit is mondott pontosan, mert teljesen önkívületi állapotba kerültem. Akkor ott olyan felhőtlenül boldog voltam, mint még soha azelőtt. Egy darabig nem is tudtam megszólalni, végül – persze – igent mondtam. Talán egyetlen hátránya a gumimatracnak az volt, hogy Miki nem tudott letérdelni előttem, de azt hiszem, az öböl mindenért kárpótolt bennünket.







Lippai Janka és kedvese Miklós
– Janka tényleg meglepődött – mondja Miklós –, úgy nézett ki, mint aki nem kap levegőt és mindjárt rosszul lesz. Egyébként nem készültem fel rá előre, hogy pont ott kérjem meg a kezét. Bár már korábban elhatároztam, de vártam a megfelelő alkalomra. Korfun, a csodálatos környezetben úgy éreztem, egy ilyen helyen sokkal jobb feltenni a nagy kérdést, mint a hétköznapi városi forgatagban. Így született meg a döntés: ez a hely tökéletes!
– Található a szigeten egy kis barlang is, a neve: Szerelmesek csatornája – folytatja Janka. – A helyiek úgy tartják, aki a párjával átúszik a csatornán, azok örökre együtt maradnak. Mi is átúsztunk rajta…


A témáról bővebben a Nők Lapja július 27-én megjelenő 30-as számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top