nlc.hu
Aktuális
,,Odalépett hozzám, és autogramot kért”

,,Odalépett hozzám, és autogramot kért”

Siófokon pihentünk egy koncert elõtt, amikor a parton megpillantottam Adriennt. Feltûnõ volt a szépsége, mindig a látótérembe került, mégsem én közeledtem hozzá. Szerencsére õ elég bátor volt, hogy kezdeményezzen.






A hét témája a Nők Lapjában
Nyár, kaland, románcok
Ilyenkor, nyáron nemcsak a ruháink nagy részétől szabadulunk meg, hanem a lelkünk is mezítelenebbé válik, kinyílik. Ahogy szép lassan lekerül rólunk a több réteg pulóver, úgy fogadunk magunkba egyre több élményt, és bizony, a kísértésnek is nehezebben állunk ellen. Forró nyári éjszakákon bármi megtörténhet: vég nélküli vonatozás, kitárulkozás egy rádióműsorban, könnyű románc, esetleg szerelem vagy leánykérés…

Az összeállítást készítették:
Kertész Gábor, Kégl Ágnes és Wlcsek Anna

A témához kapcsolódó további írások:

Lánykérés gumimatracon »
A forró éjszakák illata előhívja a szenvedélyt »
Az a bizonyos első csók »
Épp amikor már szedelődzködtem és indultam volna haza a strandról, odalépett hozzám, és autogramot kért. Így ismertem meg későbbi feleségemet – árulta el D. Nagy Lajos, a Bikini zenekar frontembere.

A lány hosszasan gondolkodott, mielőtt odalépett az énekeshez, ám nem akarta elszalasztani az alkalmat, s elszánta magát. Mint később kiderült, jól tette.
– Miután autogramot adtam neki, meghívtam egy koncertünkre. Nem tudtam azonban addig a napig várni, így randevúra hívtam. Imponált és nagyon tetszett nekem. A randevú jól sikerült, és ezután már szinte minden koncertemre velem tartott – emlékezett az énekes, aki azonban bevallotta: ha nincs a siófoki Aranypart, a nyári napfény, valószínűleg ők ketten sosem ismerték volna meg egymást. – Annak ellenére, hogy Adrienn szereti a zenét, mégis más közegben mozgott, mint én. Nem lett volna más esélyünk találkozni, mint egy ilyen romantikus nyári délutánon. Úgy gondolom, hogy a meleg és a nyár mindenképpen komoly hatással van az emberekre. Ilyenkor mindenki nyitottabb. Mi is azok voltunk.

Bizonyos, hogy ők ketten nem véletlenül találtak egymásra. A házaspárnak mára már három gyermeke van. A kilenc és fél éves Daniella, s egy ikerpár: a hat és fél éves Bálint és Loretta.







D. Nagy Lajos, a Bikini zenekar frontembere


A témáról bővebben a Nők Lapja július 27-én megjelenő 30-as számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top