Aktuális

Harminc körül a férfiakról

A harmincas évei közepén járó, kreatív, energikus Márta eleinte piackutatóként, illetve marketingmenedzserként dolgozott multinacionális cégeknél, majd úgy gondolta, megszerzett tudását önállóan próbálja kamatoztatni a továbbiakban.






A hét témája a Nők Lapjában:
Így változunk mi

Négy nőt, négy korosztály hölgyeit szembesítettük ugyanazokkal: a férfiakra, párkapcsolatra vonatkozó kérdésekkel. Ha kíváncsiak, hogyan változik a szerelemhez való viszonyunk, a férfiakról alkotott véleményünk, vagy éppen az ideális férjről „álmodott” képünk, böngésszék át a húszas évei elején járó riporter, Tóth Linda, a harmincas éveit taposó piackutató, Galácz Márta, ötvenen túlról a trénerként dolgozó Nagy Edit és a hetvenes korosztály képviseletében, a Nők Lapja egykori munkatársának, Osvát Katalinnak válaszait.

A témához kapcsolódó cikkek:


• Húsz évesen a férfiakról»

• Ötvenesen a férfiakról»

• Hetvenesen a férfiakról»

Az összeállítást készítette: Szigeti Hajni 

Így Galácz Márta ma már saját tanácsadó cégét igazgatja. Hobbija is közrejátszott abban, hogy nagyobb függetlenségre, sokkal több szabadidőre, azaz igazán kötetlen munkaidőre vágyott. Lovakat tart, két csikót nevelt már fel, most is egy olyan sötétpej paripán lovagol, amelyik nála született, és ő ült először a hátán. Régen minden szabadidejét az állatokkal töltötte, részben miattuk költözött el egy Budapesttől egy órányi autóútra lévő kis faluba. Válása után ez év áprilisában megszülettek ikergyermekei, akik nagyon sok boldogságot hoztak az életébe. A válás és a szerelem, amely miatt korábbi házassága felbomlott, sok mindenre megtanította, ezen tapasztalatok birtokában válaszol kérdéseinkre.


1. Hány évesen randevúzott először?

-Tizennégy évesen. Gimnáziumi szerelem volt, pár hónapig tartott. Az első komoly, kétéves kapcsolatom miatt ért véget.



2. Milyen férjet képzelt magának tizenhat évesen és (ha van) milyen a férje most?

– Mivel sokáig kajakoztam, tizenhat évesen az igazi „hegyomlás” típusú fiúk tetszettek, így a férjemet is úgy képzeltem, mint erős, sportos, úszni nagyon jól tudó pasit. Érdekes, mert ehhez képest az első férjem, akivel tíz évig éltem, alacsony volt és nem tudott úszni. Viszont a jelenlegi párom, a gyerekeim édesapja abszolút megtestesíti a kamaszkori ideálomat!









Galácz Márta
3. Milyen az eszményi randevú és milyennek képzelte tizennyolc éves korában?

– Az álomrandevúval régen mindenképp együtt járt nálam a romantika és a meglepetés-ajándék, amelyet az álomférfi nyújt át. Most már úgy gondolom, teljesen mindegy, hol és mi történik a randin, az a fontos, hogy abban a pillanatban boldog legyek.



4. Ha három tulajdonsággal kellene jellemeznie a férfiakat, mit mondana?

– Dominánsak vagy csak azok szeretnének lenni, álmagabiztosak és hajlamosak elhinni, hogy ők a teremtés koronái.



5. Mi az, amit soha nem bocsátana meg egy férfinak?

– Ha a terhességem alatt megcsalna – más esetben el tudnám nézni a félrelépést, de ebben a helyzetben nem, a gyereket ugyanis közösen várjuk, és ezt a szövetséget nem árulhatja el senki.


További kérdéseket és válaszokat a Nők Lapja szeptember 21-én megjelenő 8-as számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top