Aktuális

Rubint Réka – Schobert Norbert

Két ismert házaspárt, az operett világában méltán népszerû színészpárost, illetve egészségünk örök õreit kértük fel, legyenek kísérleti alanyai cikkünknek. Lássuk, mit mesélt róluk kézírásuk, és mit szóltak õk az eredményhez!






A hét témája a Nők Lapjában:
Párkapcsolatok a grafológia szemszögéből


Ő az igazi? Vele maradjak? Van közös jövőnk? – kérdések, amelyek minden nőben felmerülnek egyszer, kétszer, háromszor… A választ megkönnyítheti kézírásunk elemzése, amelyből kiderül, van-e esélyünk a harmonikus együttélésre, illetve milyen problémák merülhetnek fel kapcsolatunkban. Sztár-párjaink tesztelték az elemzést!

További írások:

• Társam-e a párom?»

• Rubint Réka – Schobert Norbi»

• Zsadon Andrea – Szolnoki Tibor»

Az összeállítást készítette:
Szigeti Hajni 

A grafológus véleménye:
Közel két évvel ezelőtt már elemeztem Norbi és Réka kézírását, így most „friss” írásmintájuk alapján, személyiségük fő vonásai mellett, a változásokat is nyomon követhetjük.





Norbi keményebb lett, az eddiginél még kontrolláltabb és még összeszedettebb. Stabilabbá vált. Impulzív személyiség, aki erős akaratával tudja irányítani önmagát, érzéseit és másokat is. Rendkívüli makacssággal halad előre, amit elképzel, azt meg is valósítja. A folyamatos haladáshoz szükséges energia-készleteit tudatosan képes feltölteni és szinten tartani. Kritikai érzéke nem csak mások, hanem önmaga felé is irányul. Nem hajlandó tolerálni a mellébeszélést és az irigységet. Nyitottsága, kifelé irányultsága óvatosabbá vált. Tudja, hogy „radarjainak” állandó készenlétben kell lennie – ez nem tölti el örömmel, de felveszi a kesztyűt. Ha problémát lát, nem válik bizonytalanná, hanem rögtön beindul megoldáskereső „programja”, nem tűri a tehetetlenséget. A „Schobert” a munkában, a külvilág felé „keményebb” lett, míg „Norbi” a magánéletben kicsit lágyabb, de zártabb.





Réka nyitottabb és rugalmasabb egyéniség, de – vélhetően múltbéli negatív tapasztalatok következményeként – nagyon kevés embert enged igazán közel magához. Érzékenyen reagál a külső és belső ingerekre, hangulatait és reakcióit gyakran befolyásolhatják érzelmei. Mostanában óvatosabb, ösztönenergiáinak fókusza jelenleg „belső” területekre irányul. Az intim szféra, a magánélet elsődlegességének jelei láthatóak nála – minden bizonnyal a terhesség, a kis Norbi érkezése miatt. Védelmi ösztöne felerősödött, de szellemi nyitottsága megnőtt. Úgy tűnik, mintha tudatos optimizmussal próbálna túllépni felmerülő problémáin.




A pár:
Rékának a legfontosabb a biztonság és az odafigyelés, míg Norbinak a megértés és az elfogadás. Konkrét céljaik és terveik vannak a jövővel kapcsolatban, a cél közös, de a kormány Norbi kezében van.

A házaspár reakciója: „A családban valóban Norbi irányít, de szerencsére, képes alkalmazkodni, kompromisszumokat kötni. Amellett, hogy ő az erős férfi, akire jó felnézni, szüksége van a csendes, családi hétvégékre, amikor elengedheti magát – ez lételeme. Tényleg mindketten kritikusak, nagyon őszinték vagyunk egymáshoz, így nincsenek köztünk sem tabutémák, sem feltornyosuló problémák. A külvilág felé óvatosabbak, egymás felé egyre nyitottabbak vagyunk. Egyre mélyebb szálak kötnek össze minket, amellett, hogy házastársak vagyunk, nagyon jó barátokká értünk az évek során.”  

A témáról bővebben a Nők Lapja október 5-én megjelenő 40-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top