nlc.hu
Aktuális
Társam-e a párom?

Társam-e a párom?

– A párkapcsolati grafológiai vizsgálatok során – kezdi Soóky Andrea, a Nõk Lapja Iskolája grafológusa – elsõsorban azokra a személyiségvonásokra fókuszálunk, amelyek a szerelem, illetve az együttélés miatt fontosak.





A hét témája a Nők Lapjában:
Párkapcsolatok a grafológia szemszögéből


Ő az igazi? Vele maradjak? Van közös jövőnk? – kérdések, amelyek minden nőben felmerülnek egyszer, kétszer, háromszor… A választ megkönnyítheti kézírásunk elemzése, amelyből kiderül, van-e esélyünk a harmonikus együttélésre, illetve milyen problémák merülhetnek fel kapcsolatunkban. Sztár-párjaink tesztelték az elemzést!

További írások:

• Társam-e a párom?»

• Rubint Réka – Schobert Norbi»

• Zsadon Andrea – Szolnoki Tibor»

Az összeállítást készítette:
Szigeti Hajni
 

– A kézírás egészéből, a betűk formájából, az aláírásból, és még sok apró jel kölcsönhatásából rengeteg jellemző kiolvasható. Például, hogy mennyire érett személyiség valaki, mennyire tudja megérteni mások indítékait, reakcióit? Akar-e érzelmi téren uralkodni? De a párok írásából az is kiolvasható, van-e közös érdeklődési területük, lesz-e mondanivalójuk egymás számára tíz, húsz év múlva? Megnézzük a partnerek kompromisszumkészségét, toleranciáját, kényes téma, de beszélni kell a szexualitásról is, hiszen intimitás hiányában elszürkülhet a viszony.
Az így kialakult elemzések alapján előre tudjuk jelezni a várható ütközési pontokat, a kapcsolat tartósságát, sőt, az elvágyódás esélyét is. Segítséget nyújthatunk mind saját magunk, mind a társunk mélyebb és gyorsabb megismeréséhez. Egy kívülálló (a grafológus) véleményének hatására át tudjuk értékelni egyes tulajdonságainkat, és ezután talán a másik hibája sem tűnik majd olyan elviselhetetlennek. Igen sok elfojtott érzelem „fuldoklik” bennünk, sokról mi magunk sem tudunk – ezeket remekül fel lehet tárni írásunkból. Nagyon fontos lenne, ha nem szégyellnénk, hanem megosztanánk érzelmeinket a párunkkal, ha megpróbálnánk beleélni magunkat az ő helyzetébe – ebben sokat segíthet ez az elemzés, amely magát az embert, nem pedig a kifelé mutatott képet vizsgálja.
A kézírás lelkünk legbelsőbb örömeiről és bánatairól tart tükröt elénk, ha pedig közös jövőt szeretnénk, néha bele kell néznünk a másik tükrébe is…






A témáról bővebben a Nők Lapja október 5-én megjelenő 40-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top