Aktuális

Zsadon Andrea – Szolnoki Tibor

Két ismert házaspárt, az operett világában méltán népszerû színészpárost, illetve egészségünk örök õreit, kértük fel, legyenek kísérleti alanyai cikkünknek. Lássuk, mit mesélt róluk kézírásuk, és mit szóltak õk az eredményhez!






A hét témája a Nők Lapjában:
Párkapcsolatok a grafológia szemszögéből


Ő az igazi? Vele maradjak? Van közös jövőnk? – kérdések, amelyek minden nőben felmerülnek egyszer, kétszer, háromszor… A választ megkönnyítheti kézírásunk elemzése, amelyből kiderül, van-e esélyünk a harmonikus együttélésre, illetve milyen problémák merülhetnek fel kapcsolatunkban. Sztár-párjaink tesztelték az elemzést!

További írások:

• Társam-e a párom?»

• Rubint Réka – Schobert Norbi»

• Zsadon Andrea – Szolnoki Tibor»

Az összeállítást készítette:
Szigeti Hajni
 

A grafológus véleménye:

Tibor kreatív, színes fantáziájú személyiség. Szellemi önállósága mellett, impulzív és határozott. Tudatos kritikussága fel-fellobban, de nagyon elfogadó is tud lenni. Rugalmas gondolkodású, így kapcsolataiban is jól alkalmazkodik. „Raktáron lévő” makacsságát csak önvédelemből használja.



Önkifejezési igénye erőteljes, de az értelem és az érzelem természetes összhangja mozgatja. Írásának harmóniájára csak valamely nagyon régóta őrzött enyhe árnyék vetül – problémáit bedobozolva fiókba teszi, majd halad tovább. Közvetlen személyiség, de a család és a magánélet ajtaját bezárja, hogy megőrizze annak intimitását és nyugalmát. Társához nagyon erős lelki kötés fűzi. Aláírásában az udvariasan bókoló vezetéknév, a szellemi élményigény mellett az én-védelemről is beszél. Keresztnevében, pedig már egyidejűleg van jelen a makacs gyermek, az erőteljes és néha kritikus kamasz, a féltőn óvó férj és a szükség esetén harcba szálló férfi is.





Andreánál mély érzelmei ellenére, a tudat irányít, ösztönös kritikai érzékkel bír. Normakövető, van benne megfelelési vágy, önmagával szemben is magas elvárásokat támaszt. Magabiztosság és bizonytalanság egyidejűsége tapasztalható nála. Fontos számára a nőiesség, nem tör dominanciára. Néha



fontosabb számára egy szemvillanás, mint a hangos éljenzés. Problémáit szívében hordozza, gyakran rágódik rajtuk, ilyenkor gyermeki énje felerősödhet, és néha szoronghat is. A fáradtságjelek mellett is képes energiáit aktivizálni! Született védelmi igénnyel, illetve belső támaszkereséssel rendelkezik. Párjához ösztönös kötődés fűzi, melyben a tisztelet is helyet kap. Aláírása a vezetéknév első betűjének színpadi belépése után a zene ritmusára hullámzik tovább – teljes természetességgel és spontaneitással.





A pár:
Személyiségük hasonló rétegekből tevődik össze, csak különböző fontossági sorrendek alapján rendeződtek. Más egyéniségek, mégis összeillenek. Mindketten gyors és rugalmas gondolkodású emberek, akiknek hosszú távú terveik vannak. Kapcsolatukban aktív a kötődés és a szeretet. Egy férfi, aki néha türelmetlen, néha bohó, gyakran bölcs – és vannak régi sebei. Egy nő, aki néha hangulatember, aki ha sebet kap, nehezen gyógyul, de van egy „varázs-horgolótűje”, mellyel vissza tudja húzni az eltépett szálakat. A mai világban ritka, hogy így passzolnak az ősi szerepek.
 A házaspár reakciója: „Összetartozásunk tényleg szinte az első pillanattól fogva egyértelmű volt, és az is, hogy itt egy férfi és egy nő szövetsége jött létre. Remekül kiegészítjük egymást: ha kételkedem önmagamban, az önbizalmamat csak Tibor tudja helyrerakni, ha pedig ő őrlődik magányosan, csak én tudom rávenni, hogy mondja ki az aggodalmait. Nálunk ő a szervező, a problémamegoldó, a férfias erő, aki mindig mellettem áll. Fél szavakból is értjük egymást, közös cégünk van, ahol imádunk együtt dolgozni. Optimizmusunk hallhatatlan, úgy érezzük, együtt bármit megoldunk.”


A témáról bővebben a Nők Lapja október 5-én megjelenő 40-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top