nlc.hu
Aktuális
“Izgalmas a házasságom”

“Izgalmas a házasságom”

Azt gondolhatnánk, ha egy nõ szép, akkor nincs is szüksége különleges „férjmegtartó trükkökre”. Dániel Judit – aki 1999-tõl ismeri a párját, és négy éve a felesége – errõl így vélekedik:




A hét témája a Nők Lapjában:
“Mi a titkom?”

Látjuk őket nap mint nap: élnek, „pezsegnek”, működnek. Időnként rácsodálkozunk: valamit jól csinálnak, jobban, mint az átlag. A titkukat kértük, és ők elmesélték.

További írások a témában:

• “Minden szem rám szegeződik” »

• “Markomban az idő” »

• “A főnököm egyenrangúként kezel” »

Az összeállítást készítették:
Szigeti Hajni, Fejős Éva, Kégl Ágnes, Mihalicz Csilla  
– A jó házasságnak egy titka van: végy egy jó férjet! – kezdi nevetve. – Nekem Péter igazán jó férjem, ezért nem esik nehezemre, hogy a kedvében járjak, hogy mindent megtegyek a boldogságunkért. Én a klasszikus feleségszerepben hiszek, vagyis mindent elvégzek itthon, ami a „nő dolga”, megteremtem a hátteret, míg a férjem dolgozik. Péter kedvenc ételeit főzöm, igyekszem a gondolatait is kitalálni, tudom, mikor vágyik habos fürdőre vagy gyertyafényes vacsorára – ez az érzés, ez a törekvés kölcsönös, ő ugyanígy figyel rám, keresi a kedvemet. Én azt gondolom, kettőnk közül ő a fontosabb – ő úgy gondolja, hogy én vagyok az. Vannak nők, akik a karriert választják, és otthon is ők





Dániel Judit
hordják a nadrágot. Én nem ilyen vagyok, inkább meghúzódom a háttérben, nem tartom fontosnak, hogy mindenáron az én akaratom legyen a döntő. Talán egy apró titkom van: amellett, hogy folyamatosan dolgozom a házunk körül – még a kertészkedés is az én reszortom! –, mindig, minden helyzetben próbálok NŐ maradni, hogy a páromban fel sem merülhessen, van vonzóbb csaj a világon. Igyekszem ápolt lenni, mire hazaér, és ügyelek arra, hogy amikor megjelenik velem, büszke lehessen rám. Törekszem arra is, hogy folyamatosan megújuljak (időszakonként új ruhák, új frizura), csak így maradhatok izgalmas a férjem számára.

A témáról bővebben a Nők Lapja november 30-án megjelenő 48-as számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top