nlc.hu
Aktuális
Született tehetségek

Született tehetségek

A Született feleségek sikeréhez nem kis mértékben járultak hozzá azok a magyar színésznõk, akik hangjukat kölcsönözték kedvenceinknek. Megkérdeztük õket, mennyire más a jellemük, mint azoké, akiket megszemélyesítenek.





Balogh Erika
A 47 éves művésznő a Kecskeméti Katona József Színház tagja. Az Adrienn –
a por művészete című előadásért megkapta a Színikritikusok díját, a POSZT
legjobb női epizódszereplőjének járó díjat, és színházában az Évad színésznőjének választották. Legújabb szerepe a Don Carlosban Eboli hercegnője.

Bree: a mindig tökéletes
A temperamentumos színésznő a mindig kimért, minden részletre ügyelő Bree magyar hangja, aki őrületbe – és messze a háztól – kergeti családját és férjét. A tökéletességre betegesen törekvő Bree személyisége azonban távol áll Erikától. És habár ez csillagjegyének egyik fő jellemzője, a rend- és tisztaságmánia nála nem ölt túlzott méreteket. Igaz, ő is mindenből szereti a jót és a szépet, de nem tökéletességre, sokkal inkább harmóniára törekszik. Egy színésznő életmódjával ugyan nehezen összeegyeztethető a háziasszony szerep, Erika mégis szeret főzni, ha ideje engedi.

Hegyi Barbara
A Vígszínház tagja, legújabb szerepe Milady a Három testőr című darabban. Moziban a Bacsó Péter rendezte A Lumnitzer nővérek című filmben lesz látható. A 39 éves művésznő játszik az m1 Életképek című sorozatában. Hétéves Rozi lánya első házasságából született. Idén nyáron ment feleségül Zoránhoz.

Susan: az egyedülálló
A Susant alakító színésznőnek, Teri Hatchernek a Superman című sorozatban nem Barbara volt a magyar hangja. Barbara, akárcsak Susan, elvált. Ám míg Susan egyedül neveli a lányát, Barbara
a valóságban Zorán személyében talált új apukát a lánya mellé, aki egyelőre nem ad tanácsokat a mamájának szerelmi ügyekben. Barbara szerint azonban leginkább abban hasonlítanak egymásra, hogy Susan pont olyan gyagya, mint amilyen ő. Ennek ellenére sohasincs ideje a sorozatot nézni, de azt mondja, nem is baj. A saját életéről szóló sorozatban ugyanis sokkal szívesebben vesz részt.





Pápai Erika
Hosszú ideig volt a Vígszínház társulatának tagja, egy ideje szabadúszó. Nemrég mutatták be főszereplésével a Karinthy Színházban a Butaságom története című darabot. Fellép a Vígszínházban is,
és a Magyar Színházban, ahol az István,
a király című előadáson Sarolt szerepét alakítja. Férjnél van.

Gabrielle: a szexi feleség
Erika semmiben nem hasonlít a hangján megszólaló karakterhez, és reméli, hogy senki nem is fogja a csalfa feleséggel azonosítani. Gabrielle-nek ugyanis látszólag mindene megvan, amire egy nő vágyhat. Ám a hitvesi ágyat csak éjszaka osztja meg gazdag férjével, nappal inkább a jóképű és fiatal kertésszel hentereg benne. Erikától távol áll ez az életforma, pláne, mivel a férje kitűnően kertészkedik. Gabrielle-hez hasonlóan ő is odafigyel magára, és érdekli a divat, de nem szexi ruhákat és magas sarkú cipőt húz, hanem a belső harmónia megteremtésére törekszik.


A teljes cikket a Nők Lapja Évszakok december-januári számában olvashatja el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top