Aktuális

“Sugallat fentrõl”

Kárpáti Leventét, a Szeress most! címû sorozatból is ismert színészt hiába faggattuk fizikai „tünetekrõl” – talán megremegett a lába a döntõ pillanatban, elakadt a szava, heves szívdobogás fogta el? Egyik sem.




A hét témája a Nők Lapjában:
Amikor Ámor nyila célba ér…

„Honnan jössz, nem érdekel…!” – énekelte Cserháti Zsuzsa. A dalban ugyan „szimplán” a boldogság a megszólított, azért tudjuk: valójában a szerelemről van szó. És bár egyetértünk a következő állítással is („gyere haza, csak ennyi kell”), minket mégis érdekelni kezdett, hogy honnan jön, mármint a szerelem.

További cikkek:

• „A gyomorszájam tájáról érkezik a jelzés” »

• „Kezem-lábam remegett, amikor megláttam őt” »

• Szerelem a filmvászonról »

Az összeállítást készítették:

Szigeti Hajni, Dudics Emese, Mihalicz Csilla és Kertész Gábor  
Ám abban a percben, amikor Eszter – aki azóta a kedvese – belépett az ajtón, mégis tudta: most történik valami.
– Tizennyolc-húsz év körüli fiatalokat kerestünk a Kamaszútra című műsorba, ahol én voltam a műsorvezető, így jutottunk el különböző középiskolákba – meséli Levente. – Eszter is egy ilyen válogatásra jött el. Ahogy megláttam, egy furcsa villanást éreztem, mintha valaki azt súgta volna, most lépett be az ajtón az a nő, akihez nekem közöm van, akivel talán összekötöm az életemet. Azóta sem nagyon tudom megmagyarázni magamnak, mi volt ez. Egy megérzés, egy sugallat, mintha „fentről” közöltek volna velem egy gondolatot. Ilyesmi nem nagyon fordult elő velem korábban.

– Szerelem első látásra?

– Ebben nem hiszek. Azt gondolom, hogy megszeretni valakit hosszabb folyamat. Mégis, valamiféle jelzést kaptam, amelyet nem nagyon lehet racionálisan megmagyarázni. Hadd tegyem hozzá, ez jól is van így: a szerelem és a vágy talán az egyetlen dolog, amit mi magunk nem tudunk szabályozni ebben az agyonszabályozott világban.

– Eszter észrevette, mi zajlik önben?

– Nem! Színész vagyok, furcsa is lett volna, ha akkor mondjuk, nem tudom folytatni a gondolatot, vagy belezavarodom a mondatba. Később elmesélte, aznap abban a tudatban ment haza, hogy rá sem néztem!





– A hihetetlen kezdet után hogyan lehetett továbblépni?

– Amikor Eszterrel találkoztam, én még egy másik kapcsolatban éltem. Ezért sem lett volna etikus, ha rögtön kezdeményezek, és azért sem, mert még tartottak a forgatások. Előbb ki kellett lépnem az előző kapcsolatból, majd udvarolni kezdtem Eszternek. Ő persze először visszautasított. Kávézni hívtam, de nemet mondott, arra hivatkozva, hogy nem ér rá. Nála lassan, fokozatosan alakultak ki az érzelmek. Kicsit később újból megkockáztattam egy kávémeghívást, amelyet viszont már elfogadott.

A témáról bővebben a Nők Lapja február 8-án megjelenő 6-os számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top