nlc.hu
Aktuális
Több férfibõl összegyúrni?

Több férfibõl összegyúrni?

– Megszólal egy csengõ a fejemben, ha találkozom az ideális férfival – nevet Tallós Rita színésznõ. – Mindig, minden férfinak az agyába szerettem bele, azt tartom legfontosabbnak, hogy az illetõ értelmes, mûvelt legyen.





A hét témája a Nők Lapjában:
Ideális partner
Csak az álmainkban létezik?


Régen voltak álomnők és álomférfiak, gondoljunk csak Marilyn Monroe-ra vagy Clark Gable-re! Meglehet, urak milliói ábrándoztak a gyönyörű szőkeségről – ám partnerüket sokkal hétköznapibb szempontok szerint választották. Mára azonban összeadódtak a szempontok, az ideálistól elvárjuk, hogy minden tekintetben megközelítse a tökéletest. Ezért sokan évtizedeken át keresgélnek, mert nem hajlandók megalkudni, addig mennek, amíg megtalálják a nagy Ő-t. Ha egyáltalán létezik ilyen…

További cikkek:

• „Önsanyargatóan rugalmas” »

• Tíz év a férfi „javára” »

• Szerelem, barátság, bizalom »

Az összeállítást készítették:
Fejős Éva, Szigeti Hajni és Kertész Gábor 

– Azt szoktam mondani, hogy nekem az agyamat kell meghódítani! Egyébként a régi iskola híve vagyok: én nézem ki magamnak a pasit, de sosem kezdeményeztem. Úgy gondolom, meg kell hagyni a férfiaknak a vadászathoz való jogukat! Ezért az ideálom a bátor férfi, aki még nem kényelmesedett el annyira, hogy arra várjon: a nő hódítsa meg őt. Sajnos, ahogy érett nővé váltam, egyre feljebb teszem a mércét, pedig talán egyre lejjebb kéne raknom…

És most álljunk meg egy kicsit! Tallós Rita egyre feljebb teszi a mércét, és a férfiak számára talán ijesztőek az elvárásai. De vajon létezik-e olyan férfi, mint amilyenről Rita mesél?



– Az ideálomat egyetlen férfiban lehetetlen megtalálni – tárja szét a kezét a Jóban-rosszban sorozat sztárja –, mert nemcsak arra vágyom, hogy valaki folytatni tudja az általam elkezdett vers- vagy regényidézeteket, de legyen humoros is, beszéljen legalább egy idegen nyelvet, imádja a nőket, imádjon engem és a szexet, tudjon velem bánni, szeresse a gyerekeimet. Jólesne, ha a premieremre vörös rózsákkal pakolná tele az öltözőmet. Fontos, hogy a választottam tehetséges legyen a szakmájában. A külső sem lényegtelen, az ideálom ápolt, jól öltözött. Hívjon síelni, lovagolni, raftingolni! Ezt az álomlovagot több férfiból lehetne összegyúrni, de nem teszem, mert sokat dolgozom, rendszertelen vagyok, és biztos, hogy az ajtóm előtt összetalálkoznának a kedveseim… Ha mégis van ilyen férfi, akkor a jelentkezését várom a Nők Lapja szerkesztőségében!
A viccet félretéve: Rita már érett annyira, hogy tudja, egy kapcsolat bármikor véget érhet. Bár… mint mondja, adottsága van ahhoz, hogy egy szerelmet hosszú ideig életben tartson.





– Ma már tudom, hogy sokszor korábban ki kellett volna lépnem egy kapcsolatból, sőt, ha belegondolok, körülbelül tizennyolc évet töltöttem úgy különféle kötöttségekben, hogy azokból már régen ki kellett volna szállnom. De engem mindig a szívem, s nem az eszem vezérelt, hónapokig-évekig nem voltam hajlandó tudomásul venni, hogy a szerelem önmagában nem győzi le az akadályokat, és csak hosszú vívódás után hagytam el valakit. Úgy alakult, hogy mindig én léptem ki – és minden elhagyott exem haragszik rám. Pedig tisztességes vagyok, sosem kezdek addig újba, amíg le nem zárom a régit. Egyébként nem vagyok féltékeny, nagy az önbizalmam, s úgy gondolom, hülye az a pasi, aki mellőlem félrelép. Azért belátom, a férfiaknak sincs mellettem könnyű dolguk: elvárom, hogy a társam legyen erős, győzze le akár a sárkányokat is, védjen meg, s nem árt, ha jók az idegei, mert mindenkit nagyon ki tudok borítani… Régen sokat harcoltam a szerelmeimmel, mára lecsillapodtam, de azért fontos, hogy érezzem: a társam folyamatosan megküzd értem.

A témáról bővebben a Nők Lapja február 15-én megjelenő 7-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top