nlc.hu
Aktuális
Hivatás vagy anyaság?

Hivatás vagy anyaság?

A szinasztria, vagyis két ember horoszkópjának együttes elemzése az asztrológusi munka lebilincselõ része. Amikor összehasonlítjuk a két horoszkópot, egymásra vetítjük a két sorsot, rávilágítunk egy találkozás valódi indítékára.

Linda néni története bizonyítéka annak, hogy a sors sohasem véletlenül hoz össze két embert. Minden találkozásnak célja van, amelyre olykor csak évtizedek múltán derül fény.

Megvalósíthatatlan terv

Linda gyermekkori szerelméhez ment feleségül, akivel ugyanazt az egyetemet, majd utána ugyanazt a munkahelyet választották. Igazi munkaalkoholisták voltak, akik még a szabadidejüket is az üzletfelekkel, a főnökökkel vagy munkával töltötték, mert a szakmai karriert tartották a legfontosabbnak. Amikor kiderült, hogy Linda férje a vállalat titkárnőjével viszonyt folytat, az asszony felmondott a közös cégnek és életnek egyaránt.

Linda öt évig élt magányosan, amely sokat alakított az értékrendjén és céljain. Már nem a szakmai hatalmat tartotta fontosnak, hanem a gondoskodó családanya képe rajzolódott ki lelki szemei előtt. Úgy tűnt, ez lesz élete legnehezebben megvalósítható projektje, hiszen a környezetében azok a férfiak, akik megfeleltek elvárásainak, mind foglaltak voltak. Az ismerkedési lehetőségei harmincöt éves kora miatt is szűkre szabottak voltak, és ha nagy ritkán összejött egy randi, hamar lerázták őt.

Karmikus találkozás

Linda éppen úgy érezte, hogy nincs férfi a földön, aki megszereti, és családot akar alapítani vele, amikor egy természetjáró túrán megismerkedett Károllyal, aki azonnal szerelmet vallott neki. Lindának tetszett a fiú őszinte rajongása, ráadásul külsőleg és belsőleg is megfelelt korábbi ideálképének. Magas volt, fekete hajú, barna szemű, intelligens, kedves, egyformák voltak a hobbijaik, és nem volt elhanyagolható szempont az sem, hogy egy vezetői pozíció várományosa, aki imádja őt.

Ám Linda megmagyarázhatatlan szorongást érzett a férfi közelében, érintését elviselhetetlennek, később pedig már a szagát is kiállhatatlannak tartotta. Nem értette a saját elutasító érzéseit, hiszen az álomképét válthatta volna vele valóra. Ráadásul akkor találkozott Károllyal, amikor biológiai órája már igencsak ketyegett. Környezete is nyomást gyakorolt rá, és igyekezték rábeszélni a jó partira. De Linda egy láthatatlan erőnek engedelmeskedve, szakított a férfival. Döntésének magyarázatát több mint harminc év eltelte után a csillagokban kereste.

Segítő ösztön

A két születési képlet egymásra vetítése pontosan elárulta Linda tettének mélyebb értelmét. A nő horoszkópja szerint sorsfeladata mások életének irányítása, tudása továbbadása, hogy így hasson a világra. Ha az anyaságot választja, akkor, képlete szerint, minden esélye megvan arra, hogy beteg babát hozzon a világra, és sorsfeladatát – az irányítást – a gyermek önálló életre való képtelensége miatt, így gyakorolja. Egészen elképesztő a sors rendezése, hogy azért érzett félelmet a férfi közelében, és nem tudott vele testi kapcsolatot létesíteni, mert a sors szinte megüzente: ő az, akivel a beteg gyermek megérkezhet. Ugyanis a férfi horoszkópja a beteg gyermek nemzésének lehetőségét mutatta. Hiába szólt látszólag minden a házasság, a családalapítás mellett, Linda az ösztöneire hallgatott, amikor a sors válaszút elé állította.

A szerencsétlen kapcsolat után Linda disszidált, Amerikában él, ahol magasra jutott a szakmai és társadalmi ranglétrán, s közgazdaságtant is tanított. Tanítványai között több olyan van, akivel napi kapcsolatot tart fenn, és akikkel anya-gyermekinek nevezi viszonyukat. Tanácsai befolyásolták a világot, hiszen egykori diákjai közül néhányan jelentős döntést hozó helyzetben vannak.

Linda néni Károly bácsi rokonaival a férfi halála után került kapcsolatba, és tőlük tudta meg, hogy a családjukban örökletes betegség az elmebaj…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top