nlc.hu
Aktuális
Vad Katalin, egykor Michelle Wild

Vad Katalin, egykor Michelle Wild

– Össze lehet-e téveszteni a szerelmet egy jó szexuális együttléttel? – kérdezzük Vad Katalint, aki korábban – Michelle Wild néven – az erotikus filmkészítés koronázatlan királynõje volt.





A hét témája a Nők Lapjában:
10 kérdés a szerelemről


Szerelem. Ezer szín, ezerféle öröm, de bánat is, ezerszám. Ezer kérdés, ezer út, megközelítés. Szeretni egyszer, többször, szünet nélkül? Csupán a szépeké a boldogság? Érzések dalban, érzések versben. Szenvedés szül csak szép szavakat? Szexszel teljes a szerelem? Korkülönbség – van különbség? Szakkönyvekkel az ágyba? Sok lehetőség – sok szerelem? Mi most csak néhány kérdésre kértünk választ, néhány szerelemtudortól, vagy olyanoktól, akiket szerelemtudornak vélünk. Okosabbak lettünk? Kicsit. Talán.

További írások:

• Vincze Kinga »
• Kern András »
• Dobrády Ákos » 

Élete azonban fordulatot vett: boldog anyuka kiegyensúlyozott párkapcsolatban, és a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának nővéreként naponta láthatjuk viszont a képernyőn.

 – Előfordulhat. Tisztelem-becsülöm a szexet – az összes csapdájával együtt. Az egyik csapda pedig éppen az, hogy a szexuális összhang esetén az ember azt gondolhatja: megtalálta az igazit. Ha valaki talál egy olyan partnert, akivel az ágyban teljesen összeillik, mellette biztonságban érzi magát. Ha viszont ez hiányzik egy párkapcsolatból, azt nehezen lehet megélni. Valószínűleg éppen azért, mert korábban már belekóstoltunk egy működőképes dologba, és már nem adjuk alább. Én is olyan ember vagyok, akinek nagyon nagy szüksége van erre, hiszen ebből indul ki minden olyan energia, amely átszövi a hétköznapjaimat.

– Azért létezhet szerelem szex – vagy éppen: jó szex – nélkül?

– Ha az ember nem fogja fel csalódásként,



működhet. Léteznek nagy szerelmes sztorik úgy, hogy a felek nem laknak együtt, netán több ezer kilométeres távolságban vannak egymástól, vagy éppen háborúban.

– Más a minősége a szexnek, amikor szerelmes valaki?

– Szerelemben és szerelem nélkül is viheti a szex jó irányba az energiákat. Persze más területeit hatja át az ember személyiségének, amikor szerelmesen bújik a másikhoz.


A témáról bővebben a Nők Lapja április 5-én megjelenő 14-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top