nlc.hu
Aktuális
Mindjárt megyek…

Mindjárt megyek…

– Nagyon sokáig gondolkodtam, mi lehet Lac (ahogy én hívom Lacit) hibája, annyira tökéletes férj, aztán persze rájöttem – meséli nevetve Palovits Ildikó. – Képtelen elszakadni a számítógép elõl.





A hét témája a Nők Lapjában:
Imádlak, de…
 … néha a falra mászom tőled!


Hogy miért? „Például, mert minden ház körüli munkát te akarsz elvégezni, így aztán hiányzik is fél méter a padlószegélyből, és nincs vége a lépcsőkorlátnak, de szerelőt nem hívhatok!” Ismerős? Naná! Kíváncsiak voltunk, kinél milyen, ehhez hasonló történet került be a családi krónikába. Nem válást akartunk szítani, hanem egyszerűen egy jót nevetni – magunkon (is). És fontos: minden sztori úgy kezdődik: „Szeretem a párom…”

További írások:

• Majd holnap! »
• Mindjárt megyek… »
• Egy hajcsár! »
• Néha szögre kerül a mackó »

Az összeállítást készítették:
Szigeti Hajni, Kertész Gábor, R. Kövér Balázs 

– Ez azért is bosszant, mert eleve számítógépekkel foglalkozik, így egész nap a munkahelyén nézheti a monitort. Ennek ellenére, amikor hazajön, az az első dolga, hogy leül a gép elé, és folytatja az egészet. Persze ő azt állítja, hogy ez más. Mert a munkahelyén dolgozik, ott azzal kell foglalkoznia, ami a feladat, de itthon kikapcsolódásképpen használhatja a gépet. Állandóan mondom neki, hogy: „Már megint ott ülsz? Eladom!”, ő meg visszakiabál: „Mindjárt megyek! Csinálok vacsorát.”

– Ildi is folyton a gép előtt ül! Amint felállok mellőle, már ott is van! – szól közbe Laci mosolyogva. – Egyébként én is csak egy hibát találtam benne, mert szerintem nagyon jó anya és feleség is. Csak az a bökkenő, hogy Ildi agya teljesen női agy. Mondok egy példát. Este megkérdezem tőle: „Kérsz teát?” Mire a válasz: köszöni, nem. Lemegyek a konyhába, főzök egy teát magamnak, felhozom, mire ő: „És az enyém?! Nekem nem csináltál?!“ Erre én: „De nem kértél!” És mi a válasz? Azért nem kért, mert azt gondolta, nem akarok csinálni, és nem akart dolgoztatni. De ha tudta volna, hogy kérek, ő is kért volna. Tehát nekem is gondolnom kellett volna arra, hogy ha készítek, akkor ő is kér.





A női logikájával megőrjít: honnan tudnám kitalálni, mit szeretne valójában, ha az ellenkezőjét mondja? Van még egy idegesítő szokása, beleeszik a kajámba. Igaz, ez a két dolog nem mond ellent egymásnak, ez már a nászutunkon kiderült. Ott a svédasztalos vacsoránál a paradicsomsalátából nem kért. Ezért hoztam magamnak pont annyit, amennyit én szerettem volna. Erre mit látok? Az én kicsi feleségem megdézsmálja a szépen kiporciózott adagomat…


A témáról bővebben a Nők Lapja május 24-én megjelenő 21-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top