Aktuális

Szerelmi és nyaralási horoszkóp

Nyári éjszakákon, amikor feltekintünk az égboltra, távoli világokról, kalandokról, szerelemrõl álmodunk. És közben faggatjuk a csillagokat, hogy mi valósulhat meg belõlük. Horoszkópunkból megtudhatjuk.

Kos: Az ellentétek vonzásának nyara

Szerelem: Talán soha nem volt még annyira igaz, mint az idei nyáron, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Az lesz a szerelme, akire korábban csak kellemetlen érzésekkel tudott gondolni, vagy aki megbántotta.

Nyaralás: Idén a tökéletes nyaralást az édes semmittevés jelentené, hiszen eddig rengeteget dolgozott és bosszankodott. Ezt a vágyát valóra válthatja, és felfedezheti, hogy a lelassult élettempó mennyire élvezetes. Ehhez nem kell elutaznia a trópusokra, elegendő, ha kikapcsolja egy hétre a mobilját.





Bika: A kíváncsiság nyara

Szerelem: Jobban tenné, ha partnerére koncentrálna, és nem kacsintgatna másokra. Megbecsülné kedvesét, és észrevenné, hogy ő tartja önt a legérzékibbnek, és tőle kaphatja meg azt a mély szeretetet, szerelmet, amelyre szüksége van.

Nyaralás: Ki kell szabadulni a hétköznapok mókuskerekéből, és többször hosszú hétvégét tervezni, már péntektől lazítani. Távolabb kerülni a munkahelyétől, ahol kisstílű, irigy kolléga mérgezi a levegőt, és az új dolgok, az ismeretlen felfedezése utáni vágya is erősebb lesz. Most ne sajnálja erre a pénzt!

Ikrek: Új kultúra, új flört nyara

Szerelem: Olyan valakibe szeret bele, akit nehéz önnek és családjának is elfogadni, mert a kultúrájuk alapvetően különbözik. Ám bebizonyosodik a régi mondás igaza, miszerint a szerelem minden akadályt legyőz. Kevesebb lenne az akadály a szerelem útjában, ha ön nem ítélkezne elsőre, és a megismerés előtt senkiről sem formálna véleményt.

Nyaralás: Új kultúrákba fog belelátni, és előfordulhat, hogy ehhez nem kell utaznia, mert olyan embereket ismerhet meg, akik távoli országokból érkeznek. Ha mégis útra kel, akkor a homokos partok, a tenger felé vegye az irányt, ahol tökéletesen ellazulhat.





 Rák: A kockáztatás nyara

Szerelem: Ön nem tartozik a kockáztatók közé, de az idei nyáron igent mond egy olyan szerelmi kapcsolatra, amellyel szinte felborítja nemcsak a saját, hanem több család életét. Minderre azért kerül sor, mert elégedetlen az életével, úgy érzi, eddig nem azt kapta, amit (akit) megérdemelne.

Nyaralás: Jó lenne, ha az életében egyszer sikerülne egy olyan nyaralást nyélbe ütni, amikor nem kell aggódnia a szeretetteiért. Ha utazik, akkor a pénz mellett nagyobb adag bátorságot is vigyen magával, és próbáljon ki olyan dolgokat, amelyeket eddig csak csodált.

Oroszlán: A nyugalom nyara

Szerelem: Miért szenved a meglévő viszonyában? Miért áltatja magát azzal, hogy minden rendben van, akkor, amikor pontosan tudja, hogy ez a kapcsolat nem tölti ki az életét? Ezért menekül a munkába vagy az újabbnál újabb hobbikba, majd egy új szenvedélybe, új viszonyba.

Nyaralás: Az idei nyáron nincs semmi szüksége a strandpartikra, a nyüzsgésre, nem is kell keresztülszelnie az Amazonast, vagy sivatagi túrán részt venni. Nyugalomra van szüksége, ahol gondolkodhat, és végre meghozhat egy fontos, felelősségteljes döntést.





Szűz: A stílusváltás nyara


Szerelem: Az elmúlt időszak eseményei miatt szürkének látja a világot, és benne saját magát is. Korábban sokkal több örömet talált az életben, és néha voltak flörtjei, olykor igazán szerelmesnek érezte magát. De szép is lenne, ha ez most is megtörténne! Legyen barátságosabb, kedvesebb, és meglátja, hogy a nyár második felében ismét ebben lesz része.

Nyaralás: Az idén nyáron kerülje az eldugott falvakat, a zárt öblöket, ne vágyjon lakatlan szigetre sem! Inkább a nyüzsgő partok, a nagyvárosok felé vegye az irányt, ahol sok új embert ismerhet meg.

A teljes cikk a 23. heti, június 7-én megjelenő Nők Lapjában olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top