Aktuális

Akit megérdemelsz?

Igaz, hogy mindenki „azt” kapja, akit megérdemel?





A hét témája a Nők Lapjában:
Férfitípusok – mit gondolunk rólatok? 

Itt van még a „mama kedvence”, az üzletember, a szerető, a „foglalt, de azért vadászik”, a rossz- és a jófiú, vagy az „örök ex”. Tudjuk, nem szép dolog általánosítani, de azért fogadjuk el, férfitípusok igenis léteznek. Négy korosztály hölgyeivel, a huszonéves Kaiser Zsuzsival, a harmincas Pesuth Ritával, a negyvenes Nyertes Zsuzsával és az ötvenes Trencsér Máriával beszéltük ki őket – hol másutt, mint egy szépségszalonban. 

További írások:
• Az első férfi az apa »
• Az ellenállhatatlan »
• És a szex? »

Az összeállítást készítette:
Szigeti Hajni, Horváth Beáta, R. Kövér Balázs
 

Zsuzsi:

Nem hiszem. Van, aki mellényúl, mert őszintén szeret, és mégsem azt kapja vissza, amit ad. Ilyen esetekben a „szeret ő a maga módján” mentegetésektől szoktam a falra mászni.
Rita: Hiszem, hogy mindennek oka van, de egy párkapcsolatban ezt nehezebb feldolgozni. Például ha otthagynak, nem gondolod azt, hogy, na, ezt megérdemeltem, de később rájössz, hogy mégis így kellett lennie.
Zsuzsa: Inkább, akit választ, mert bármennyire is mást mutat néha a látszat, minden helyzetet mi választottunk, ahogy azt is, benne maradunk vagy kilépünk belőle.
Marika: Igaz. A férjem nagy tanulság volt az életemben, hisz éretlen fejjel mentem bele a házasságba, csak el akartam kerülni otthonról. Bár csalódtam benne, amikor beteg lett, becsületből kitartottam mellette, évekig ápoltam. Amikor megismerkedtem a mostani párommal, mindenki azt mondta, nagyon megérdemlem ezt a férfit, ő a „jutalmam” a múltért.


Miben tévednek leggyakrabban a nők a férfiakkal kapcsolatban?







Nyertes Zsuzsa
Zsuzsi:
Nagyon elvakultak tudunk lenni, ha túlságosan szerelmesek vagyunk, és emiatt túl sokat engedünk. Utána meg nehéz hozzászoktatni őket, hogy nekünk is vannak igényeink.
Rita: Azt gondolják, hogy képesek lesznek együtt egy egész életet leélni. Az ember nem úgy lett teremtve, hogy csak egy társa legyen.
Zsuzsa: Hogy hisznek nekik! Nem a szavaikból, a tetteikből kell éreznünk a szeretetet, ezt kell megtanulnunk.
Marika: Hogy a férfiak sosem maradnak ugyanolyanok, mint az elején. Elkényelmesednek, és hiába adunk meg nekik mindent, nem várhatjuk vissza ugyanazt.





A negyvenes: Nyertes Zsuzsa
Élete három nagy szerelme köré összpontosul. Az első a család, azaz párja és tizenhárom éves lányuk, Zsuzsó. A második a színház, ahol a számtalan vígjáték, mulattató figura mellé az utóbbi évtizedben megérkeztek a drámai szerepek, előadások. A harmadik pedig a szépségápolás – Zsuzsa egyik legnagyobb sikerét Arthur Miller Bűnbeesés után című darabjában a Marilyn Monroe-ról mintázott szerep hozta meg, ezért szépségszalonját is a díva után nevezte el.

A témáról bővebben a Nők Lapja július 19-én megjelenő 29-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top