Aktuális

Az ellenállhatatlan

Melyik az a férfitípus, amelyiknek nem tudtok, tudtatok ellenállni, de megégettétek magatokat vele?





A hét témája a Nők Lapjában:
Férfitípusok – mit gondolunk rólatok? 

Itt van még a „mama kedvence”, az üzletember, a szerető, a „foglalt, de azért vadászik”, a rossz- és a jófiú, vagy az „örök ex”. Tudjuk, nem szép dolog általánosítani, de azért fogadjuk el, férfitípusok igenis léteznek. Négy korosztály hölgyeivel, a huszonéves Kaiser Zsuzsival, a harmincas Pesuth Ritával, a negyvenes Nyertes Zsuzsával és az ötvenes Trencsér Máriával beszéltük ki őket – hol másutt, mint egy szépségszalonban. 

További írások:
• Az első férfi az apa »
• Akit megérdemelsz? »
• És a szex? »

Az összeállítást készítette:
Szigeti Hajni, Horváth Beáta, R. Kövér Balázs 
Zsuzsi: Ezek általában teljesen különböző karakterek, csak egy a közös bennük, hogy foglaltak. Az egyik még a gyűrűjét is levette, és mire világossá vált előttem, hogy nős, már fülig belezúgtam.
Rita: Hiszek az asztrológiában: én Skorpió vagyok, akit az Oroszlán férfiak borzasztóan vonzanak. Mindkét jegy nagyon temperamentumos, vezető típus, ezért az Oroszlánokkal, bármennyire is vonzóak számomra, nem tudok párkapcsolatot fenntartani, ez már többször bebizonyosodott. Inkább csak barátok maradunk.
Zsuzsa: Akivel megégettem magam, az tökéletes ellentéte volt az én típusomnak: nem tetszett mint férfi, mégis levett a lábamról. Csak addig kellettem neki, ameddig „királynő” voltam. Viszont, ha én szeretek, a csillagokat is lehozom az égről, lemegyek „cselédlányba”, így amikor már nem voltam elérhetetlen számára, elmúlt a nagy érzés. 
Marika: Férjem halála után sokan szerettek volna megismerkedni velem, de sajnos, valahogy mindig a nős férfiak. Ők rögtön ágyba akartak vinni, de képtelenek voltak otthagyni a kényelmes, megszokott otthont. Nem szeretek osztozni, ám egy ideig mégis belementem ilyen kapcsolatokba, mert nagyon rossz egyedül.


Milyen férfi csábít flörtre?







Pesuth Rita
Zsuzsi:
Az utcán a kedves arcú pasik szoktak megfogni, akikkel lehet viccelődni anélkül, hogy félreértenék.
Rita: Nem szeretem a nagyon kihívó, nyomulós férfiakat, a szolid, visszafogott pasikat kedvelem. Mosolyogjon a szeme, legyen szép az arca. Ha csak flörtről van szó, a kisugárzás fontosabb, mint az, hogy mennyire sportos.
Zsuzsa: Öt-hat évvel ezelőtt még én is odakaptam a fejem, ha egy jóképű férfi tűnt fel a színen, de ma már ennél sokkal több kell ahhoz, hogy megfogjon valaki. Az a két ember közti megmagyarázhatatlan vibrálás, ami talán egy illattól, egy pillantástól robban ki, sosem tudjuk meg, mitől.
Marika: Fiatal koromban még az számított jó partinak, akinek volt lakása, munkája, és a csúnyánál egy fokkal szebb volt. Most az a férfi vonz, aki ápolt, jól öltözött, elegáns, tiszta és ad magára. Aki nem kirívó, csak átlagember. Aki finoman, türelmesen udvarol.





A harmincas: Pesuth Rita
Hatszoros kick-boksz világbajnokunk, bár egy férfias sportban ért el sikereket, igazán nőies jelenség. Jelenleg műsorvezetőként és edzőként dolgozik. A kapcsolatokról azt mondja, szerencsés, mert szinte sohasem szeretett bele olyan férfiba, akibe nem lett volna szabad – ha mégis, hamar felismerte ezt, és lépett. Rita jelenleg boldog szerelemben él, mégis úgy látja, a világ tele van olyan emberekkel, akik egymást keresik, de nem találják, mert önmagukat nem ismerik eléggé.


A témáról bővebben a Nők Lapja július 19-én megjelenő 29-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top