Aktuális

És a szex?

Melyik típussal legjobb a szex?






A hét témája a Nők Lapjában:
Férfitípusok – mit gondolunk rólatok? 

Itt van még a „mama kedvence”, az üzletember, a szerető, a „foglalt, de azért vadászik”, a rossz- és a jófiú, vagy az „örök ex”. Tudjuk, nem szép dolog általánosítani, de azért fogadjuk el, férfitípusok igenis léteznek. Négy korosztály hölgyeivel, a huszonéves Kaiser Zsuzsival, a harmincas Pesuth Ritával, a negyvenes Nyertes Zsuzsával és az ötvenes Trencsér Máriával beszéltük ki őket – hol másutt, mint egy szépségszalonban. 

További írások:
• Az első férfi az apa »
• Az ellenállhatatlan »
• Akit megérdemelsz? »

Az összeállítást készítette:
Szigeti Hajni, Horváth Beáta, R. Kövér Balázs
 

Zsuzsi: Talán a bohóccal. Ő a legközvetlenebb, mellette tudok a legjobban kinyílni. Ha valaki szimplán ügyes, de nincs meg a bizalom, „parázom” mellette, megfelelési vágyam van, és akkor sem lesz vele jó, ha igazi lepedőakrobata. Humorral, közvetlenséggel ezt fel lehet oldani.
Rita: Akire rá vagy „kattanva”, azzal jó a szex, rövid távon pedig a temperamentumos, szenvedélyes típussal a legjobb.
Zsuzsa: A „nőiesebb” férfiakkal, akikben lágyság van, gyengédség. A macsók nem tudnak szeretni, hiszen csak önmagukat szeretik.
Marika: Egy férfi az ágyban is legyen férfias, tudjon határozottan irányítani, de azért figyeljen, hangolódjon rám. Az agresszív, önző macsókat nem szeretem, de azt sem, ha túllelkizzük a dolgot.


Milyen típusú férfiból van a legtöbb? És melyik „hiánycikk”?

Zsuzsi: Tapasztalataim szerint azokból a férfiakból van a legtöbb, akik félnek az igazi érzelmektől, vagy nem hisznek bennük. A legtöbben azt feltételezik rólunk, nőkről, hogy nekünk csak a pénzük, a lakásuk vagy a kocsijuk kell, ezért eleve olyat keresnek, akinek már megvan mindez, és úgymond nem kell tőle tartani.
Rita: Amikor néha elmegyünk bulizni, látom, hogy a szórakozóhelyek tele vannak nagyon kigyúrt, kemény csávókkal, vagy az ellentétükkel, a nyegle modellkékkel. És ugyanez van nőben is, rengeteg a cicababa, a műnő. Sajnos, a sportos, vagány srácok kimentek a divatból.
Zsuzsa: A hűséges hiánycikk! Ha egy nő igazán szerelmes, felkínálkozhat neki bármilyen csodapasi, egyszerűen nem indulnak be a hormonok benne, nem kell neki – férfiból ilyet még nem láttam.
Marika: Kevés az igazán érzékeny, udvarias férfi, aki kíváncsi a nő érzéseire is.






Az ötvenes: Trencsér Mária
Az életvidám, határozott Marika mostanában sugárzik a boldogságtól, hiszen harmincévnyi szomorú házasság és több sikertelen próbálkozás után másfél éve rátalált a szerelem. Azóta kinyílt számára a világ, színházba, múzeumba, bálokba jár új párjával. Imádnak világot látni, kirándulni, pecázni a Velencei-tónál, grillezni a kertben, de még az epret is közösen főzik be. Képzett titkárnőként Marika utolsó hónapjait tölti munkahelyén, és alig várja, hogy decemberben nyugdíjba mehessen. Akkor végleg a párjához költözik, és onnantól csak a gyerekeiknek, unokáiknak és egymásnak szeretnének élni.
 


A témáról bővebben a Nők Lapja július 19-én megjelenő 29-es számában olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top