nlc.hu
Aktuális
Minden kertbe homoktövist…!

Minden kertbe homoktövist…!

Múlt heti számunkban betegek számoltak be arról, hogyan segítette gyógyulásukat dr. Guoth János legújabb homoktövis-készítményeivel. Most a törökbálinti kis üzembe látogattunk el, ami kutató laboratórium is egyben…





Ahogy a múltkor egyik betegtől a másikig a gyógyulások történeteit hallgattam – arra gondoltam, vajon miért nem nagyobb a bizalom. A beteg ember érdekében miért nem közelít egymáshoz orvostudomány és természetgyógyászat. Dr. Guoth János, valahai állatorvostól, a kísérletező kedvű tudóstól is ezt kérdeztem először:
– Ne legyünk borúlátók, vannak jó együttműködések. Hozzám nem egy orvos küld betegeket, konzultálunk… Csak hát nálunk a jó hír, nem hír, a rossz annál inkább. Így sokszor rossz példák alapján ítélik meg a természetgyógyászokat, a jó termék, a jó szándék elsikkad, marad a bizalmatlanság…


– Egy héttel ezelőtt két betege számolt be sokízületi és májbetegségének gyógyulásáról. Mindketten az ön homoktövis-készítményét fogyasztották…

– Nem ugyanazt. És szerepelt más is a javallataim között. Egyik esetben személyre szabott, speciális diéta. A negyvenhét éves hölgyet reumás izületgyulladás kínozta. Nagyon rossz állapotban volt, alig tudott feljönni a lépcsőn. Megnéztem a leleteit, mondtam, vegyen elő papírt, ceruzát. Én úgy látom, hogy a termékeim segítenek, ha mellette egy kipróbált diétát is tart, akkor hetek alatt meg fog szabadulni a fájdalmaitól.
Leírta, mit nem szabad ennie és mit ehet. Szabad gyümölcsöt, zöldséget és húst, de frisset és válogatottat. Válogatni kell, olyat kell venni, amit nem permeteztek, nem műtrágyával kezelt földben termett. Megbízható termelőt kell keresni. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha van egy kis kertje, akkor a zöldséget és a gyümölcsöt saját maga termelje magának. Ajánlottam, a hölgy megfelelő zöldségeket egyen, bármit, és amit lehet, nyersen. A hússal is ez a helyzet. A májat nyersen fogyassza. Lényeges, hogy ne egyen cukrot és minél kevesebb lisztet… Megcsinálta. Mellette szedte a készítményemet. Két hét nem telt el, elmúltak a fájdalmai. Egy hölgy hasonló betegségben szenvedett, ő kijelentette, nem képes a májat nyersen, éppen csak teflonon megfuttatva megenni. Mondtam, semmi baj, ne tegye. Aztán nemsokára felhívott: Most azonnal eljön hozzám és megeszi a májat… Eljött, megette, lehet, hogy kínlódott, de ma boldog ember.






– Mit tud a homoktövis-család legújabb tagja?

– Sokszor elmondtam, igen sok nyomelem, vitamin, ásványi anyag, sok zsírsav, számtalan érték van ebben a kis gyümölcsben. Új termékeimet nagyszámú állattal végzett kísérletre alapoztam. Ezúttal az egész homoktövis növényt felhasználom a termékeim előállításához. Az új technológia pedig, amit sikerült kidolgoznom, sokkal nagyobb értéket halmoz föl a termékben… Így tudtam megalkotni olyan készítményeket, amelyek autoimmun betegségek gyógyításában is segítenek. Az utóbbi években sok a veszélyeztetett ember. Egyre többen táplálkoznak rosszul: ritkán esznek természetes és tiszta ételeket. A permetező szerek, az iparban használt vegyi anyagok tömegeket károsítanak. Az immunrendszer bajban van.
Az autoimmun betegségek során a szervezet védekezésben résztvevő elemei rosszul ismerik föl saját rokonaikat, nincs meg a sejtélet változásaival szemben az a türelem, ami egy jó immunrendszer sajátja.

– Ha már immunrendszer… mi a helyzet az allergiával?

– E téren már bizonyos, hogy az életmód és a táplálkozás óriási szerepet visz. Itt nemcsak arról van szó, hogy az immunrendszer megvédi a külső behatásoktól a szervezet sejtjeit, szöveteit. Állandó a változás, új sejtek fejlődnek, a régiek elhalnak. Ezeket el kell takarítani. Ezt is az immunrendszer végzi. Ebben a takarító munkában van a baj. Mert az immunrendszernek azt kell eltakarítani, amit megeszünk, és ami árt a szervezetünknek. De már olyan sok káros anyagot veszünk magunkba, az immunrendszert ez annyira leköti, hogy képtelen az elhalt sejteket eltakarítani, nem jut rá kellő erő vagy idő. Ebben a dupla munkában segít a homoktövis-készítményünk… Évek óta, szinte mindenkin. Jönnek a tünetek már most, tavasszal, pedig hol van még a parlagfű!

– A májbetegek is reménykednek…

– A máj az intermedier anyagcserénk központja. Itt történik a fehérjék, a szénhidrátok, a zsírok bontása, építése, átalakítása. Nagy szükség van rá, rendkívül fontos szerv. Van olyan homoktövis készítményünk, ami a máj működését rendkívüli módon elősegíti. Utóbbi három évben olyan homoktövis kivonatot tudok készíteni, aminek hatására a súlyos májzsugorban szenvedők tünetei rendkívül gyorsan és rendkívüli módon javulnak. Sokáig ezt alig lehetett elhinni, pusztán arra szorítkoztunk, hogy az illető jobban érezte magát. De azóta laboratóriumi úton, a szérum alkáli foszfatáz értékével is mérhető a javulás.





– Tizennégyféle készítményük van… Közben mindenkit arra bíztat, ültessen a kertjébe homoktövist… Nem rontja a saját üzletét?


– Ez az értékes kis növény megterem nálunk, minden kiskertben érdemes volna tartani, frissen vagy a mélyhűtőből vitamindús gyümölcsöt lehetne enni akár naponta. Kis adagtól is nagyszerűen érzi magát az ember, ellenálló képessége nő. A növény az agyagot nem szereti, de laza talajon, még a sívó homokon is megterem. Aki hozzám fordul, annak szívesen adok vesszőt, áprilisban és októberben. Én ezt ajánlom. De ez nem helyettesíti az általunk gyártott termékeket. Magam is fogyasztójuk vagyok.

– Nyolcvanhárom éves…

– Végigdolgozom a napot, nem vagyok fáradékony. Nagyon jól alszom. Minden reggel úgy ébredek, gyere világ… mit kínálsz mára…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top