Aktuális

Nyári flört határtalanul

Jelöljük ki a határokat ahhoz, hogy a flörtöt, e kellemes nyári társasjátékot határtalanul játszhassuk! „Vendégprofesszoraink” különbözõ országokból érkeztek; jól ismernek bennünket, magyar nõket és hódító honfitársaikat.





A szellemes francia: Didier Dutour (39)
La Rochelle-ben nőtt fel. Egy barátja meghívására látogatóba érkezett Budapestre, négy éve él itt. Filmfesztiválok szervezésével foglalkozik, mint a Francia Filmnapok vagy a Moziünnep.

Franciaországot rendkívüli változatosság jellemzi, régiónként eltérő specialitásokkal, szokásokkal – és különböző férfiakkal. Először szemügyre veszik a nőt, aztán akár rá is mosolyognak, de megnézik, hogy mit olvas, és végül meghívják egy modern művészeti kiállításra. A magyar férfiak szeretik a szolid és hűséges, napbarnított, szőke, francia manikűrös lányokat. A francia pasik ugyanezért vannak oda, leszámítva a barna bőrt, a szőke hajat és a francia manikűrt.
Inkább beszélgetni szeretnek, eszmét cserélni, vagy akár egy jót vitatkozni. Ha egy nő túl csendes, a francia férfi unatkozni fog mellette. A legtöbb francia szereti, ha egy nőnek személyisége, kisugárzása van, vagyis talál benne valami különlegeset.
A francia férfi tiszteli a nőt. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne macsó. Mivel azonban a feminizmus máig erős Franciaországban, a férfiak egyenlő félként kezelik a nőket. Talán éppen ezért szeretik a külföldieket. Főként, ha csinosak is, és beszélnek kicsit franciául. Egy stílusosan öltözött, diszkrét sminket viselő és különleges parfümtől illatozó nő láttán minden francia férfiban felébred Casanova. Persze sohasem erőszakosan csábít, sokkal inkább ötletesen és humorral.






A törődésre vágyó olasz: Salvatore Russo (29)

Tavaly karácsonykor költözött Magyarországra, mert beleszeretett egy magyar lányba, akivel Pécsett ismerkedett meg. Február óta él és dolgozik Budapesten.

Az élet értelme a nő. Pontosan azért, mert rendelkezik azzal a csodálatos képességgel, hogy jobbá tegye a férfi hangulatát. Láttára kisüt a nap is! Az olaszok épp ezért tisztelik annyira a nőket. Persze a szépség is fontos nekik. Őszinték és nyitottak, azonnal kimutatják, amit éreznek, nem szavakkal, sokkal inkább a testbeszéd és a szemkontaktus segítségével bókolnak. Talán éppen ez az oka, hogy a nők gyakran félreértik őket. Az olaszok általában véve bátrabbak az udvarlás terén, mint más nemzet tagjai.
A baj csak az, hogy szerte a világban olyannyira hisznek még a latin szerető sztereotípiában, hogy azt gondolják, minden olasz férfi született macsó. Pedig akadnak kivételek, amire magam vagyok a példa.
Ahhoz, hogy egy olasz férfi érdeklődését felkeltse, a nőnek érdekesnek és szexinek kell mutatkoznia, de sohasem könnyűvérűnek! A magyar nők a szépségük mellett rengeteg jó tulajdonsággal bírnak, amit az olaszok méltányolnak. A legtöbb olasz férfi ugyanis azért él a szüleivel, mert úgy gondolja, hogy egy nő nem tudja ugyanazt a biztonságot és védelmet nyújtani számára, mint a család. Szeretjük, ha azt éreztetik velünk, hogy körülöttünk forog a világ. A magyar nők pedig képesek megadni mindazt, amire egy férfi vágyik.

A cikk folytatását a Nők Lapja Évszakok július-augusztusi számában találja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top