nlc.hu
Aktuális
Szexfantáziák – hármasban

Szexfantáziák – hármasban

A párom szex közben mindig azt kéri, hogy úgy izgassam fel, hogy meséljek neki perverz történeteket. Ezzel még nem is lenne probléma, de a témája rendszeresen az kell, hogy legyen, hogy hármasban szexelünk...





Kedves Soma!

Olyan problémával fordulok hozzád, ami nem mindennapi. Legalábbis nekem nem. A párom szex közben mindig azt kéri, hogy úgy izgassam fel, hogy meséljek neki perverz történeteket. Ezzel még nem is lenne probléma, de a témája rendszeresen az kell, hogy legyen, hogy hármasban szexelünk. Mindig két fiú és én felállásban. Őt ez nagyon felizgatja.
Sőt, tulajdonképpen erre tud csak elélvezni. Ez régen, a kapcsolatunk elején nem volt így. Igaz, egy éve vagyunk együtt, de ha már most ez van, akkor mi lesz később? Mindig megkérdezi tőlem, hogy nem zavar-e ez engem. Én meg persze azt mondom neki, hogy nem. Mégis mit mondhatnék? Csak sajnos én ezt nem sokáig fogom elviselni. Sokszor gondolok arra, hogy nem is rám, hanem egy helyzetre, egy szituációra izgul fel. Talán a fizikai együttlét már nem is izgatja, hanem csak a fantáziája hajtja előre a kapcsolatunkat? Mert ha ez így van, akkor nem hiszem, hogy ennek a kapcsolatnak van jövője. Esetlegesen teljesítsem neki ezt a kívánságát? De akkor az olyan, mintha hazudnék magamnak.

Mindig kéri, hogy beszéljünk meg mindent, de ez a téma annyira átlátható. Ha meglát, felizgul, de szex közben mindig “mesélni” kell neki, hogy elélvezzen.
Teljesen tanácstalan vagyok. Szépen kérlek, kedves Soma, segíts nekem!

Előre is nagyon szépen köszönöm, Kinga (22 éves)






Kedves Kinga!

 

Abszolút megértelek, hogy ez a helyzet zavar téged. Mert egy egy éves, friss kapcsolatban – akárhogy is nézzük – mégis az a normális, ha a párok egymás látványára, érzetére élvezik az együttlétet. Egymásért, a másikért.
Azt írod: “Mindig megkérdezi tőlem, hogy nem zavar-e ez engem. Én meg persze azt mondom neki, hogy nem.
De miért? Miért hazudsz neki? Mitől félsz? Miért nem mondod el neki őszintén az érzéseidet? Azt, hogy attól tartasz, hogy nem is rád, hanem egy helyzetre, egy szituációra izgul fel? És egyáltalán mi zajlódhat le benne ilyenkor? Mi az, ami valójában izgatja?

Több vonalon lehet elindulni. Az egyik maga a tiszta szex. Tehát új szexuális helyzetek, amiben a következő érzésekkel azonosulhat: azonosul veled, aki a két férfi által több, és mindenképpen újabb szexuális helyzeteket élhetsz meg. Ezáltal ő egy olyan szerető típust mutat számomra, akit igazából, és leginkább az inspirál, ha a másiknak jó, minél jobb. De izgathatja maga a “birtokviszony” is, miszerint a “nőjét” más is öleli. Van, akinek ettől kinyílik a bicska a zsebében, de van, aki erre “flash”-sel.

Emlékszem, volt egy barátnőm, aki elmesélte, hogy ők rendszeresen bevettek egy fiút a szexbe, és míg a “bevett” srác rajta “ügyködött”, addig ők a kedvesével mélyen egymás szemébe néztek, és még erősebbnek érezték az összetartozást. Tehát lelkileg csakis egymással voltak, a harmadikat tulajdonképpen mintegy eszközként használták fel arra, hogy ezt az élményt átéljék. Hogy ilyenkor mi zajlik le a lélekben, az igen összetett. Mindenesetre nekik működött egy jó darabig ez a kapcsolat, csakhogy ők mindketten ezt választották, és élvezték. Később áttértek a közös pornófilmnézésre – ami megint csak egy külsődleges inspiráció, mintegy “adalék”- amiről azt gondolom, hogy semmiképpen nem az igazi, testi-lelki-szellemi-érzelmi együttlét segítője, hanem egy olyan vonal, ami a “tiszta” szex, tehát a testi szex felé visz.

Számomra az igazi, elementáris együttlét semmiképpen nem ez… Számomra ahhoz pontosan elég a másik. Viszont egész lényével. De az is igaz, hogy az évek hosszú folyamán alkalmanként jól jöhet egy kis “színesités”. Hogy ez kinek mit jelent, teljesen egyéni, a saját határoktól függ.
Mindezek mellett még számításba jöhet az is, hogy a másik férfi jelenléte izgatja a barátodat. Egy másik férfitest, egy  erekcióban lévő pénisz. Nagyon sokan nincsenek tisztában a saját nemi identitásukkal, sokan meg sem merik látni a saját bi- vagy akár homoszexualitásukat. Van egy-két olyan “macsó” haverom, akik kerek-perec kijelentették, hogy nekik fel sem állna, ha pucér férfit látnának maguk mellett, akármilyen szuper nő is lehetne közöttük. De hát különfélék vagyunk, és ez így van rendjén. Intuícióm szerint nem gondolom azt, hogy ez utóbbi helyzet motiválná a barátodat, csak azért meséltem el, mert akár ez is benne van a pakliban. Mindenképpen érdemes lenne utánajárni a dolognak! Csakis így ismerheted meg őt jobban, és ez számára is egy önismereti út.





Azt semmiképpen nem tartom megoldásnak, hogy az ezzel kapcsolatos érzéseidet továbbra is beseperd a szőnyeg alá! Ki kell teregetni a lapokat, és fel kell fejteni a szálakat! Ha szereted, akkor érdemes elindulni azon az úton, ami ezen a számodra szorongást, és bizonyos szinten megaláztatást hozó érzést (miszerint nem vagy “elég” önmagadban neki) megszünteti. Ebben az állapotban nem lehet hosszú távon benne maradni, hiszen frusztrál téged, rombolja az önbecsülésed. Mondom, engem az izgatna ebben a helyzetben
vele kapcsolatban, hogy mi motiválja őt ebben az egészben? Mit él át általa? Milyen érzéseket ad neki ez a fantáziálás? És legfőképpen mi helyett van erre szüksége? Vajon miért nem elég neki, ha az éppen most nyíló kapcsolatában (mert egy év mégiscsak olyan rövid idő, ami alatt meg sem lehet igazán ismerni a másikat) a kedvesével együtt lehet? És az is elgondolkodtató, hogy ha a fizikai síkon már most színesíteni kell, vajon a többi síkon – érzelmi, szellemi – kiteljesedett-e a kapcsolatotok? Mert ha ezen a két síkon nem nyíltok ki egymásnak, és nem tudtok igazi partnerek lenni, akkor nyilvánvaló, hogy a fizikai síkon kompenzálhattok. De ezt nem tudom, nyilván erre csakis ti tudhatjátok a választ.

Az is lehet, hogy maximális érzelmi és szellemi partner számodra (bár akkor nem értem, miért nem mertél vele eddig őszinte lenni az adott kérdésben, és miért hazudtad neki azt, hogy nem zavar a dolog?), szóval az is lehet, hogy van egy ilyen “bekattanása”.
Láttad a “Veszedelmes viszonyok” című filmet? Nagyon tanulságos, összetettebb érzéseket feszeget, de ajánlom megnézni. Még az is lehet, hogy ebben a szituációban végső soron őt az izgatja, hogy mit érzel egy másik férfi mellett iránta? Sokféle dolog lehet emögött.

Eszembe jutott egy haverom, aki elmesélte, hogy ő rendszeresen elképesztő kéjjel nézte végig kívülről, ahogy a feleségét más (vagy mások) kielégítik. De ő megint csak a már említett “azonosulás a másikkal” érzését mondta a helyzet fő inspirációjaként. Végül is egyfajta élő pornófilm személyes érintettséggel. Elhiszem, hogy szexi tud lenni. Fizikai szinten szexi. Viszont a szexualitás számomra ennél sokkal komplexebb és magasztosabb dolog.

A tantrikus szexben a férfi és nő egyesülésekor létrejön az a teljesség, amikor
eggyé válva (és minden szinten eggyé válva!) átélik a felek a teljességet. Az
EGY-séget. Ilyenkor egészen magas vibrációjú energiákat lehet befogadni, és
úgy, hogy nincs határ az én, és a másik között. Egybeolvadás van. Ezt az érzést
semmilyen extra “adalék” nem überelheti! Lehetséges, hogy ti is eljuttok ide – ha egyáltalán vágytok ide eljutni -, de addig még meg kell tenni néhány lépést önmagatok, és a másik felé. Ezt csakis totális őszinteséggel lehet! Itt az idő, hogy érzelmileg, és szellemileg mélyítsétek a kapcsolatotokat, ha folytatni akarjátok! És ha itt elindult a változás, akkor az a szexre is kihatással lesz!

Eszembe jutott egy merészebb gondolat is… de hát nem ismerlek benneteket, hogy ez a dolog mennyire számít nektek meredeknek. Szóval, ha már ennyiszer került szóba a dolog, miért nem próbáljátok ki a valóságban is? Te el tudod képzelni? Merthogy ő el, az már nem kétséges. Vagy az is lehet, hogy a realitásra egész másképp reagálna? Ez is egy próba. Csak egy ötlet volt. Én ha valamiről elkezdek beszélni, utána szeretem meg is tapasztalni. De hát különfélék vagyunk.

A hálószobából jelenleg áthelyezném a hangsúlyt a konyhába – valahogy ott olyan jókat lehet beszélgetni -, vagy ahol ti jobban meg tudtok egymásnak nyílni. Hajrá, csak bátran, éberen, biztos nagyon tanulságos út lesz!

Minden jót: Soma Mamagésa

Tipp: Somának a következő e-mail címre írhattok: soma@nlcafe.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top