Aktuális

Azték horoszkóp

Az aztékok horoszkópja bonyolult számítások alapján húsz természeti elemmel jellemzi az embert, a sorsát. Ön "mi" lehet: esõ vagy krokodil, netán koponya? Böngéssze át egyszerûsített változatunkat, és találjon rá önmagára!





Majom
VII. 29-VIII. 10.
Jellemzője: Olyan ember, akinek társaságában a többiek jól érzik magukat, ezért sokan veszik körül. Pénz dolgában nem áll a helyzet magaslatán, mert ami van, az szinte kifolyik a kezéből. Párkapcsolatban az őszinteséget és a hűséget értékeli nagyra, és élete céljává válik a családért élés.
Igaz társra talál a Krokodilban. Csalódást okoz a Szarvas.

Kutya
IX. 06-IX. 18.
Jellemzője: Őszinte ember, akiben a barátai, ismerősei vakon megbíznak. A járt utat a járatlanért nem szívesen cseréli fel, és szereti, ha minden úgy történik, ahogy eltervezte. Elvárja, hogy mások igazodjanak hozzá, igazi falkavezér, nagy hibája a féltékenység.
Igazi társra talál egy másik Kutyában. Csalódást okoz a Víz.

Eső
II. 22-III. 7, VI. 7- VI. 19.
Jellemzője: Kevés a barátja, viszont sok az ellensége, amit elsősorban a hirtelen haragjának, és „ami a szívén, az a száján” felfogásának köszönhető. Nem rágódik sokat a problémákon, gyorsan túlteszi magát a bajokon. Ha megtalálta az igazit, egy életen át kitart mellette.
Igazi társra talál a Gyíkban. Csalódást okoz a Nyúl.

Krokodil
III. 21-IV. 2., XII. 6-XII. 18.
Jellemzője: Szerencsés ember, aki az életben sokra viszi, van érzéke a pénzhez. Kitartásához önfegyelem és optimizmus társul, amiért felnéznek rá, és csodálják. Nagy hibája, hogy a barátokat, az ismerősöket vagy az üzletfeleket a családja elé helyezi, és sokkal több időt tölt velük, mint szeretteivel.
Igazi társra talál a Szélben. Csalódást okoz a Fű.





Virág
I. 14-I. 26., IV. 29-V. 11.
Jellemzője: Művészi tehetség, arra született, hogy kimagaslót alkosson. Kedves, aranyos személy, aki azonban sokszor nem tudja kivonni magát mások hatása alól. Ez az oka annak, hogy pletykába keveredik, vagy őt kívánják mások bűnbaknak állítani. A párkapcsolatában hajlamos az uralkodásra.
Igazi társra talál a Nyúlban. Csalódást okoz a Kutya.

Ház
IX. 19-X. 1.
Jellemzője: Egész élete során rengeteg kell dolgoznia, ami nincs ellenére, hiszen tudja, hogy csak így érhet el eredményt, és lehet idősebb korában „valaki”. A szerelemben igazi casanova, nehezére esik hűségesnek lenni, hiszen egész életében a jobbat, a szebbet, a tökéletest keresi.
Igazi társra talál a Fűben. Csalódást okoz egy másik Ház.

Kígyó
VII. 4-VII.15.
Jellemzője: Bevált taktikája, hogy nem harcol, nem száll senkivel nyíltan szembe. Energiaraktárai kiapadhatatlanok, ezért képes a munkában is átlag feletti teljesítményt nyújtani, kitartó és szorgalmas. A szerelemben nehezen találja meg az igazit, de ha ez sikerül, társát megbecsüli.
Igazi társra talál a Gyíkban. Csalódást okoz egy másik Kígyó.

Szél
X. 28-XI. 9.
Jellemzője: A tisztaság és a becsületesség szimbóluma. Utálja a hazugságot és a mértéktelenséget. Mindig megtalálja az arany középutat. Nagy távlatokban optimista, de ha a holnapról van szó, akkor tele van aggodalommal. Állandóan a pénztelenségtől retteg, ezért hajlamos a már-már zsugori viselkedésre.
Igazi társra talál a Koponyában. Csalódást okoz a Krokodil.

Párduc
X. 19-X. 31.
Jellemzője: Életének legnehezebb feladata szembenézni a hibáival, és vállalni a felelősséget a tetteiért. Hajlamos az elkényelmesedésre, ezért sok mindenről lemarad. Párkapcsolatban féltve őrzi a szabadságát, miközben a társát megpróbálja birtokolni.
Igazi társra talál a Vízben. Csalódást okoz egy másik Párduc.





Koponya

II. 9-II. 21., V. 25-VI. 6.
Jellemzője: A legnagyobb mázlista, akinek az életben szinte minden megadatik. Ő az, aki ki tudja várni a dolgokat, nem kapkod, és nem siet el semmit, mert tisztában van vele, hogy az idő neki dolgozik. Ha megállapodik, minden cselekedete a párja, a családja boldogulását szolgálja.
Igazi társra talál a Nyúlban. Csalódást okoz az Eső.

A teljes cikket a 35. héten, augusztus 30-án megjelenő Nők Lapjában olvashatják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top