nlc.hu
Aktuális
Lázadj SomaMamaGésával!

Lázadj SomaMamaGésával!

Csatlakozz te is a lázadáshoz szeptember 16-án 15 órakor, ha eleged van a beteges soványság és a manipulált nõideál kultuszából. Soma több száz telt nõtársával együtt vonul végig egy nyitott kamionon, ahol egy kanapéról szónokolva mondja el nézõpontját...





A tüntetés célja, hogy ráébressze a nőket arra, hogy a jelenlegi mesterkélt és kórosan sovány szépségideál – természetesen nem arról beszélünk, ha valaki alkatából kifolyólag sovány – mennyit árt a léleknek, az önbecsülésnek, és ebből fakadóan az emberi kapcsolatoknak, valamint, hogy az egész manipuláció mögött csupán anyagi érdekek állnak, nem pedig az, amit a férfiak igazán szeretnek, vagyis a valóság.

SomaMamaGésa több száz telt nőtársával együtt vonul végig egy nyitott kamionon, ahol egy kanapéról szónokolva mondja el határozott nézőpontját a beteges soványsággal és manipulált nőideállal kapcsolatban. A kamion a Hősök terétől indul a Kodály köröndig az Andrássy úton keresztül, transzparensekkel, szórólapokkal, zenével.

Ha úgy gondolod, hogy mindenki az alkatának megfelelő súllyal fogadja el, szeresse önmagát, és eleged van a folyamatos átverésből, lehúzásból, tévútra térítésből, akkor csatlakozz a tüntetéshez és sztrájkol te is Somával!


A tüntetés időpontja: 2006. szeptember 16. szombat 15.00







Szólj hozzá te is a Soma lázadása című topichoz! »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top