nlc.hu
Aktuális
Kívül formál, belül óv

Kívül formál, belül óv

Hamarosan megjelenik Kriston Andi DVD-je, amely új, Testreform címû könyvével együtt egy újfajta szemléletû nõi testedzési módszert képvisel. A gyakorlatokat kifejezetten a nõi testre komponálta az egészségtanár.

A gyakorlatok összeállításánál fontos szempont volt, hogy a tréning intenzíven hasson az alakunkra, miközben a lágy, női szerveink védelmet élveznek, így védve a hasi szerveket tartó szalagokat, a gátizmokat és az itt elhelyezkedő visszereket.





• A DVD forgatásán jártunk »
• Ha csak öt perced van a testedzésre, tornázz Kriston Andival! »
• A gyakorlatok elvégzésében segítenek a képek! »

Műszeres vizsgálatokkal teszteltük, hogy mik azok a fitneszgyakorlatok, melyeket érdemes nekünk, nőknek elkerülni, mert túlterhelést hoznak létre az alhasi térben.




Kriston Andi Testreform című könyve októberben kerül a könyvesboltokba.

• A könyvet itt megrendelheted! »
Fontosnak tartjuk, hogy védelmed érdekében fordíts figyelmet arra, hogy edzés közben ne szökdelj, kerüld a függőleges helyzetű préseléseket és terhelt gát mellett a nagy terpesztéseket.






 

A tréningünk összeállításánál a belső szervek védelmén túl cél volt, hogy intenzív hatást gyakoroljon a szervezet edzettségére, mindezt rövid edzésidőn belül, gondolva arra, hogy van, amikor csak negyedóránk van arra, hogy „csináljunk valamit”. Ekkor persze végképp nem mindegy, milyen gyakorlatokkal töltjük ki ezt a kevés időt. Reméljük, hogy megtapasztalod, hogy a tréning hatása intenzív!

Ennek érdekében keresd a saját intenzív tempódat.
Ne feledd, hogy az alulterhelés hatástalan, a túlterhelés káros!
A három filmet használhatod felváltva, de aktív napjaidon kettőt vagy hármat is megcsinálhatsz egymás után.
























A következő tréningeket készítettük el neked:

1. 15 perc izzasztó edzés, hogy karcsúbb légy!
2. 15 perc erősítő edzés, hogy feszesebb légy!
3. 15 perc nyújtó edzés, hogy lazább légy!

A rendszeres, egész testre ható tréning mellett javasolt a KRISTON INTIM TORNA gyakorlatainak napi néhány perces végzése. Erről és a női testedzés új szempontjairól olvashatsz a Kriston intim torna és a Kriston Testreform című könyvekben.





Hamarosan háromrészes videoízelítő a DVD anyagából, hogy te már most együtt tornázhass Kriston Andival! Hogy karcsúbb, feszesebb, lazább légy! Keresd a Nők Lapja Cafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top