nlc.hu
Aktuális
Te ott, én itt

Te ott, én itt

Szögezzük le: nemcsak a hûség próbája. Sok minden egyébé. Távházasságban vagy távkapcsolatban élni nagyon is nagy próbatétel a pár számára.

És nem csupán azért, mert az itthonmaradónak azontúl mindennel egyedül kell megbirkóznia, a fűnyírástól a matek házi feladat ellenőrzéséig, a kint lévőnek meg boldogulnia kell ismeretlen körülmények között, hanem, mert őrizni kell a kapcsolatot – mindkettőjüknek. Méghozzá úgy, hogy ennek legkézenfekvőbb eszközei nem, vagy csak nagyon közvetett módon állnak rendelkezésre.
Lehet levelezni persze, de az azért nem ugyanaz. Lehet telefonálni is, de az sem az igazi. Mert a házasság, a kapcsolat nem tények információk átadása csupán, hanem ennél több.
Éppen ezért van, akik együtt utaznak, ha jön egy vonzó ajánlat. Mások el sem mennek. Vannak, akiknek sikerül és vannak, akiknek nem. Ezen a héten tehát a távkapcsolatok kérdését járjuk körül a Nők Lapjában.





Ha éltetek már vagy épp távházasságban éltek, írjátok meg a véleményeteket a fórumban! 
• Katt ide! » 


A cikk a 40. héten, október 4-én megjelenő Nők Lapjában olvasható!


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top