Aktuális

Kortalan szépség

Fiatalodjon velünk tíz évet! Divat- és szépségtippjeink segítségével a harmincasok, a negyvenesek, az ötvenesek és a hatvanasok is megújulhatnak!





Harmincas? Negyvenes? Ötvenes? Ha meglátunk egy nőt, nehéz megsaccolni, mennyi idős lehet. Manapság a korosztályok szinte egymásba csúsznak, nem is lehet élesen elkülöníteni az anyák és lányaik öltözködését. A harmincasokról senki nem mondaná meg, hogy túl vannak a harmadik x-en, és a hatvanasoknak is legalább olyan aktívaknak és jól öltözötteknek, karban tartottaknak kell lenniük, mint régebben a negyvenes-ötveneseknek. Összeállításunkban négy korosztálynak adtunk öltözködési és szépségápolási ötleteket, hogy mindig a legjobb formájukat mutassák, a leginkább hozzájuk illő ruhadarabokat, krémeket és sminktermékeket válasszák.

S hogy miért csak ennek a négynek? Mert a húszasok abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy bármit vesznek fel, jól néznek ki, bármit kennek magukra szépek, és ha erőnek erejével akarják elcsúfítani magukat, valamilyen hozzájuk nem illő holmival, az sem sikerül nekik. No meg azért, mert úgysem fogadják meg a tanácsokat. Legfeljebb a barátnőkét. Viszont, előbb vagy utóbb ők is csatlakoznak majd a fitt, fiatal és csinos harmincasok táborába.

Az összeállítás a 40. héten, október 4-én megjelenő Nők Lapjában olvasható, nézegethető!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top