nlc.hu
Aktuális
Asztrobeszélgetés Mary Zsuzsival

Asztrobeszélgetés Mary Zsuzsival

Egyetlen állatövi jegynek sem fontos annyira a házasság, mint a Mérleg jegyében születetteknek, pedig ezen az életterületen ritkán van szerencséjük.

Ám ők nem adják fel a reményt, hogy egyszer sikerül, ezért újra és újra próbálkoznak, ahogy a jegy híres szülöttje, Mary Zsuzsi táncdalénekesnő is.

– Igazi Mérleg vagyok, mert soha semmi nem volt annyira fontos az életemben, mint a párkapcsolat – mondja Mary Zsuzsi. – És nem az együttélés jön be igazán, hanem a házasság. Akkor vagyok nyugodt és kiegyensúlyozott, ha törvényesített a kapcsolat.

– De volt két házasságod, és mindkettő válással végződött. Hogy mondhatod, hogy „bejött”?

– Akkor érzem biztonságban magam, ha tudom, hogy hivatalosan is össze vagyunk kötve, mert ez annak a bizonyítéka, hogy a másik valóban elkötelezte magát mellettem. Az első házasságom azért bomlott fel, mert minden összejött. Disszidáltunk, nehéz körülmények között éltünk, és jött egy ember, akibe beleszerettem. Aki elkápráztatott a humorával, a sármjával.





– És a pénzével…

– Igen, mert miatta nemcsak az első férjemnek mondtam búcsút, hanem a nehéz körülményeknek is. Igaz, hogy ezért a jólétért kemény árat fizettem, hiszen a sors gyorsan benyújtotta a számlát. A második férjem nem árult zsákbamacskát, már az elején megmondta, hiába vagyok húsz évvel fiatalabb nála, szép és temperamentumos, neki egyetlen nő az életben nem lesz elég.

– Mit válaszoltál erre?

– Azt, hogy majd én bebizonyítom neki, mellettem nem lesz nehéz hűnek maradni.

– Ami nem sikerült…

– Igen, de akkor nem hittem, amit mondott, mert meg voltam győződve arról, hogy erős vagyok, és minden úgy történik majd, ahogy azt én akarom. Hiszen addig úgy is volt, mert amire vágytam, azt megadta a sors. Ráadásul olyan szerelmes voltam, hogy azt gondoltam, ha a lelkemet is odaadom, és képes vagyok lemondani érte arról, ami addig mindent jelentett számomra, vagyis a színpadot, az éneklést, akkor megváltoztathatom őt. Ha gyerekeket szülök, ha otthont teremtek, a háttérben állva támogatom, akkor elég lesz egy nő az életében. Tíz évig csodálatosan éltünk, aztán, amikor betöltötte az ötvenedik évet, jött a kapuzárási pánik, és pontosan úgy történt, ahogy azt ígérte: nem érte meg neki egy nő mellett leélni az életet.

– Milyen érdekes, hogy éppen neki, illetve a vele való kapcsolatodnak köszönheted, hogy teljesítetted a horoszkóp szerint a karmádat. 
A csillagállások szerint feltételezhetően a családodat, az őseidet valamikor elüldözték a hazájukból, az otthonukból, és ezzel gyakran együtt jár, hogy meg is ölhették őket. A te karmikus feladatod a sok gyerek világra hozatala, az otthon megteremtése, amelybe a gyerekek a világ különböző pontjairól hazaérkezhetnek.

– Érdekes, amit mondasz. Mert mindig tíz gyereket akartam, ebből hét lett. A gyökereim Lengyelországba nyúlnak, Csernyicky leszármazott vagyok, az őseimet az Ural lábáig, egy Mari nevű faluig üldözték. Majd onnan is elüldöztek bennünket, és én már Szegeden születtem. Most akarom az otthonunkat megteremteni, ahova a világ különböző pontjain élő gyerekeim mindig hazajöhetnek. Vagyis teljesítettem a karmám?

– Igen, de térjünk vissza a második házasságodra! Miután kiderült, hogy megcsalt, észbe kaptál, és elváltál?

– Nem vagyok az a könnyen feladós fajta, és miután megtaposott női mivoltomban, még mindig nem mondtam le a közös jövőnkről. További két gyereket szültem, és megpróbáltam meggyőzni arról, hogy én vagyok az igazi párja, hiszen nem lehet csak a véletlen műve, hogy találkoztunk, és négy gyerekünk született. Akkor tudtam befejezni a házasságot, mikor a gyerekeim azt mondták: „Édesanya, te jó nő vagy, miért nem veszed észre, hogy tetszel a férfiaknak? Ne maradj egyedül csak miattunk!”

– Mit szóltak a gyerekeid ahhoz, hogy találtál magadnak párt, de nálad huszonnégy évvel fiatalabbat?

– A gyerekeim elfogadták őt, nem ezzel volt a baj.

– Hanem a testiséggel? Nem voltak gátlásaid, amikor levetkőztél előtte? Mert hiába nézel ki fantasztikusan, sima a bőröd, karcsú vagy, mégiscsak hat gyereket szültél, és ő sokkal fiatalabb.

– A meztelenség kérdése csak az első fél évben okozott nekem problémát. Nagyon szégyelltem magam, és neki sokat kellett bizonygatnia, hogy szép vagyok. Rengeteget harcolt azért, hogy elhiggyem, ő olyannak szeret, és olyannak tetszem, amilyen vagyok. Ezután tudtam a gátlásaimat levetkőzni, és előtte a világosban is öltözni-vetkőzni.

– Miért lett vége? Irányítani akartál? Vagy erőszakos voltál?





– Egyáltalán nem vagyok erőszakos, és hagyom magam irányítani. Itt is elfogadtam, hogy ő a főnök: felnéztem rá, követtem őt. Öt és fél évig éltünk együtt, de egyre erősebb lett bennem az érzés, hogy Szabolcs nem akarja végérvényesen elkötelezni magát, nem akar házasodni. Azt gondoltam, ha nem fog elvenni feleségül, akkor előbb-utóbb elhagy. Olyan erős lett lelkemben a félelem, hogy amikor a legnagyobb lángon lobogott a szerelmünk, akkor mondtam ki: vége. Kértem menjen el, keressen magának korban hozzá illő lányt, és alapítson családot. Torontóig meg sem állt, ahol megnősült, elvált, és az idén decemberben hazajön.

– Honnan tudsz mindent róla?

– Levelezünk, telefonálunk, szinte mindennap. Valamilyen rejtélyes oknál fogva nem tudunk elszakadni egymástól.

– Talán azért, mert nem akarsz elszakadni?

– Lehet, de nem csak én vagyok ezzel így. Mert ő igazán megtehette volna, hogy eltűnik a szemem elől, hiszen elment a világ másik felére, nem tudtam sem a címét, sem a telefonszámát. De nem így történt.

– És most tele vagy reménnyel, hogyha hazajön, és minden újra kezdődik…

– Másfél éve, mióta elment, nincs és nem is volt senkim. Azt hittem, hogy tudok majd egyedül élni, de nem megy. Nekem ez a helyzet nem a szabadságot jelenti, hanem magányt, amely elviselhetetlen. Egyébként mit mondanak a csillagok, jól érzem, hogy a magánéletemben változás előtt állok?

– A csillagok sorsszerű változást jeleznek…

– Óh, de jó lenne, ha ez a férjhez menést jelentené! Fehér ruhás, nagy, templomi esküvőről álmodom, amelyről ugyan a barátnőim azt mondják, hogy nevetséges ebben a korban. Lehet, de nekem még nem adatott meg. Az első és a második házasságom is szűk körben, csak két tanú előtt köttetett. És úgy érzem, ha Isten színe előtt mondanám ki az igent, az a házasság sikeres lenne…

– Kívánom, hogy így legyen!



Híres Mérlegek
Caesar Borgia, Oscar Wilde, Mahátma Gandhi, Nietzsche, Dayka Margit, Fedák Sári, Margaret Thatcher, Rózsa János, Bánsági Ildikó, Benedek Miklós, Bergendy István, Rózsa György, Csomós Mari, Molnár Piroska, Kállai Ferenc, Rudolf Péter, Halász Judit.


A Mérleg nő és a…
Kos férfi: Egymás tökéletes kiegészítői, vonzzák egymást, amíg a Kos meg nem csalja.
Bika férfi: Mindenben egyetértenek, kivéve a testi dolgok.
Ikrek férfi: A Mérleg nő komolyan gondolja a szerelmet, az Ikrek férfi viszont laza, könnyelmű, amitől a nő szenved.
Rák férfi: Az együttélés mennyország és pokol. Mert mindketten szeretnek otthon lenni, ám közben különböző dolgokat csinálni.
Oroszlán férfi: Sok a harc és a veszekedés, mert mindkettő főnök akar lenni.
Szűz férfi: Testvéri vagy baráti szeretet alakul ki közöttük.
Mérleg férfi: Paradicsomi állapotok, megtalálják egymásban, amit kerestek. Megduplázódnak az örömök, az élvezetek egymás mellett.
Skorpió férfi: Olyan páros, akik a kemény, rutinnal, fáradsággal járó hétköznapokat nehezen tudják együtt túlélni.
Nyilas férfi: Fantasztikus páros, megmutathatják egymásnak a világot.
Bak férfi: Egymás ellentétei, ha mégis egymást választják, nagy rizikót vállalnak.
Vízöntő férfi: Kezdetben varázslatos, aztán beleszól kapcsolatukba az unalom, ami véget is vet neki.
Halak férfi: Ritka pár, túlságosan nagy közöttük az ellentét, ezért ritkán boldogok együtt.

A Nők Lapja a 42. héten, október 18-án jelenik meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top