nlc.hu
Aktuális
Barátságban a Szaturnusszal

Barátságban a Szaturnusszal

A Szaturnusz helyzete megmutatja, mi a karmikus kötelességünk, milyen cselekedetektõl óv bennünket a sorsbolygó, és hogyan kerülhetünk közelebb a karmikus feladatunk megvalósításához.




Az asztrológia feltételezi, hogy van előző élet, és minden születés karmikus. A születési horoszkóp egésze mutatja a karmát. De különösen fontos ebben a sorsbolygó helyzete, a Szaturnuszé, amely felvilágosítást ad a múltról, az ősök cselekedeteiről, megmutatja a jelenünket, az utódaink jövőjét is. A Nők Lapja asztrofüzetek sorozat új része, A karma utat mutat című összeállítás erre épül. A születési idő alapján kiválaszthatod a Szaturnusz égbolton elfoglalt helyzetét, és megtudhatod belőle, ha sikerülne lejátszani az előző életed filmjét, abban mit láthatnál az őseidről, illetve a reinkarnációs elmélet alapján saját magadról. A Szaturnusz helyzete azt is megmutatja, jelen életünkben mi a karmikus kötelességünk, milyen cselekedetektől óv bennünket a sorsbolygó, és hogyan kerülhetünk közelebb a karmikus feladatunk megvalósításához. És persze azt is, hogy melyik sztárnak azonos karmája a miénkkel.




A karma utat mutat
asztrofüzetet azért ajánlom mindenkinek, mert érdemes jóban lenni a Szaturnuszunkkal. Ugyanis ez a karmikus adósságok behajtójának bolygója, és ha tudod, hogy mit kell tenned, akkor nem szembeszállsz és harcolsz vele, melynek rendszerint megpróbáltatás, csapás a vége. Hanem elfogadod, és igyekszel megfelelni a követelményeknek. Ez pedig a spirituális fejlődésedet és a világban a helyed megtalálását jelenti.
A karma utat mutat füzetből megtudhatod, hogy milyen karmád van. És a decemberben, a Nők Lapja könyvek keretében megjelenő Asztrológus karmikus történetei című könyvből pedig megismerkedhetsz olyan életmesékkel, amelyek bemutatják a karma hatalmát.



A teljes kisfüzetet a 45. héten, november 8-án, szerdán megjelenő Nők Lapjában olvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top