Aktuális

Sorsfeladatunk 2007-ben: Gyõzzük le félelmeinket!

A két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz állatövi jegyváltása, fényszögeik jelzik, hogy le tudjuk gyõzni félelmeinket, cselekedni fogunk, mert készek leszünk azt akarni, amit a sors elvár tõlünk.

A következő év elején tartunk az ismeretlentől, amely ránk vár, és többször kerít bennünket hatalmába a melankolikus sóvárgás az után a világ után, amelyben valamikor minden rendben ment, és biztonságban éreztük magunkat. De tisztában vagyunk azzal, hogy a régi út nem járható, nem nyerünk már új energiát azokból a dolgokból, amelyeket eddig tettünk. Felismerjük kudarcainkat, rájövünk, hogy ezeket mi magunk idéztük elő, és felelősséget vállalunk tetteinkért. Lassan visszatalálunk azokhoz a témákhoz, amelyek a korábbi években valahogy kicsúsztak a kezünkből, azokhoz a problémákhoz, amelyeket nem tudtunk megoldani, vagy fel sem ismertük őket. Ez pedig jó dolgokat hozhat, mert arra ösztönöz, hogy a saját boldogságuk forrását is elkezdjük keresni, és végre zöld ágra vergődjünk életünk komoly kérdéseivel.

Bízzunk egymásban!
A fenti, pozitív változtatásokhoz azonban le kell győznünk félelmeinket, nem engedhetjük szabadjára a jövőtől való rettegés érzését, mert ez felfalja a lelkünket, gátolja gondolataink szabad áramlását. A 2007-es esztendőben ránk nehezedő terheket bírni fogjuk, mert tudjuk, hogy mindaz, ami most történik velünk, érettséghez, bölcsességhez, növekedéshez és stabilitáshoz vezet.
Maximálisan bíznunk kell önmagunkban, és azokban, akiket társainkká fogadtunk. Mindehhez megkapjuk az Univerzum jóindulatát, amely az új évben különleges lehetőségeket kínál. Ezeket akkor tudunk kihasználni, ha száműzzük a kisebbrendűségi érzéseket és a kishitűséget.





Feladataink a fiatalokkal és az idősebbekkel
A sorsbolygók kapcsolata az új esztendőben azt sugallja, legfontosabb feladatunk az ifjúság nevelése, hogy a gyermekek már egészen kis korban a legjobb képzést kapják, hiszen ez a jövőnk záloga. Ráadásul most a fiatalok is hajlandók az intenzívebb tanulásra, és több kitartásuk lesz! A csillagállások arra utalnak, hogy a felnőttkori szakmai átképzésekbe fektetett idő és energia gyümölcsének szürete ősztől kezdődik, amikor új munkahelyeket teremtenek. Ekkor a világhoz, az élethez való hozzáállásunk szintén megváltozik, mert erősödik bennünk a kötelességtudás érzése, és tisztában leszünk azzal is, hogy céljainkat takarékoskodással, szorgalmas munkával valósíthatjuk meg.
A 2007-es esztendőben a Szaturnusz és a Jupiter arra is figyelmeztet, hogy sokkal jobban oda kell figyelnünk az idősebbekre, akik az egyedüllétet, az öregséget és az életkörülmények nehezedését együtt nehezebben viselik.

Adócsalók és önjelölt mártírok
A 2007-es évben kerüljük a spekulációkat, kérjük ki pénzügyi szakemberek tanácsait, mielőtt akár bankba helyezzük a pénzünket, akár részvényeket vásárolunk! Bármilyen pénzügyi tranzakcióba csak olyan emberrel kezdjünk, akit ismerünk! Tartsuk be a szabályokat, különösen az adózáshoz kapcsolódókat, mert az e területen elkövetett stiklik most súlyosabb büntetéssel járnak, mint korábban!
A következő esztendőben az egész világon erősödhet a fanatizmus, terjednek a szubkultúrák. A csillagállások arra utalnak, hogy nőhet a szekták száma és a szélsőségekre való hajlandóság. Többen érzik kiválasztottnak magukat, emelkedik azok száma, akik úgy hiszik, a törvények felett állnak, vagy akik azt mondják, hogy felsőbb utasításra cselekszenek, de azoké is, akik önként vállalják a mártírságot. A hatóságok azonban fel fognak készülni mindenféle helyzetre, hogy megakadályozzák a túlfűtött érzelmű, realitásoktól elrugaszkodott embereknek olykor tragédiába torkolló cselekedeteit.
S ne feledjük, az Univerzum óvó keze lesz rajtunk a 2007-es esztendőben, segítségével elkerülhetjük a buktatókat, és megszabadulunk a stagnálástól. Attól, hogy beleragadjunk a mozdulatlanságba, hiszen a változásokkal új ösvényre lépünk, és a nehezedő életkörülmények ellenére is képesek leszünk optimistán nézni életünk egy újabb fejezete elé.

Ajándék minden olvasónak – Horoszkóp 2007.
Hol vár a szerencse?
December 6-án megjelenő 49. lapszámunkhoz ajándékba adjuk minden olvasónknak a 2007-es esztendőre vonatkozó horoszkóp-előrejelző füzetünket. Asztrológusunktól, Izing Klárától valamennyi állatövi jegy szülötte megtudhatja, hogy az élet mely területén lesz szerencséje, és melyben lesz nagyobb erőfeszítésre szüksége ahhoz, hogy elkerülje a válságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top