nlc.hu
Aktuális
„ A legértékesebb ajándék… a szeretet!”

„ A legértékesebb ajándék… a szeretet!”

Az õsz és a tél beköszöntésével mindannyian egy kis melegségre vágyunk. A merci úgy gondolta, nem kell Karácsonyig várni, hogy megköszönjük szeretteink ránk sugárzó kedvességét, törõdését, figyelmességét.

A pralinémárka október közepétől 6 héten keresztül egy-egy közkedvelt embert szólaltatott meg az Érdekességek rovatban, akik egy-egy kedves történetet meséltek el az olvasóknak, amikor köszönetet mondtak valakinek kicsit különleges és annál szívhez szólóbb módon. Az olvasókat arra kértük, osszanak meg a mercivel hasonló kedves történeteket, melyeknek mottója a következő volt:  “A legértékesebb ajándék… a szeretet!”







Rengeteg megható, emberi történetet kaptunk, jól esett az olvasgatás, válogatás. Meglepetések, figyelmességek, mosolyok és könnycseppek bújtak elő a borítékokból. Álljon itt a 6 legsikerültebb ajándékozási történet. A szerzőknek a merci segít a szeretet ünnepén – szavak nélkül is – köszönetet mondani szeretteiknek.

Békés, szép Karácsonyt, további meghitt, szép pillanatokat kíván a Nők Lapja olvasóinak

a merci


 


A 6 legsikerültebb történet:


Történetek 1. »


Történetek 2 »


Történetek 3 »


Történetek 4 »


Történetek 5 »


Történetek 6 »



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top