Aktuális

Az én hercegem

A Nõk Lapja Hercegének bárki nevezhet bárkit (csak férfi legyen!), a jelölt lehet híresség, apuka, nagypapa, öcs, báty, volt szerelem, jelenlegi szerelem, viszonzatlan szerelem… Aki elhiteti velünk, hogy mesék igenis léteznek!

Lánymese







Ha úgy gondolod, hogy ismersz egy igazi herceget, ne tétovázz! Töltsd fel a fotóját, írj róla néhány sort, és ezzel nevezd őt a Nők Lapja Hercege díjra! Ha a szerencse és a szavazók neki kedveznek, akkor veled együtt ő utazhat majd egy mesés utazásra, Görögországba!


A szavazás menete:

Egy körben több jelöltre is leadhatod a voksodat, azáltal, hogy „osztályozod” őket. Amikor szavazol, szavazhatsz többre, de nem kötelező mindenkire!


• Nézd meg a „hercegeket”! »
• Itt tölts fel képet a te „hercegedről”! » 

 
A királylány a bálban ismerte meg a herceget, nem sokkal a nyitótánc után. A férfi sudár volt, jóképű, magabiztos, a szeme huncutmód csillogott, mégis őszinteséget és szerelmet ígért.
Már a vacsoránál többször egymásra pillantottak. A királylány érezte, hogy elpirul, hogy hevesebben dobog a szíve, hogy izzad a tenyere… És hogy érdekli a herceget.
A harmadik táncnál már a barátnői is észrevették az alakuló románcot. Fél óra múlva elpletykálták neki, hogy a herceg 31 éves, hamarosan tisztességes királyságot örököl, az emberei szeretik, és gyönyörű, hófehér lova van, amit nagy becsben tart…
Aztán a herceg csókot lopott tőle. Csodálatos csókot. Béke volt. Boldogság. És valami furcsa, furcsa izgalom… A bál végén a herceg hosszan búcsúzott. A szemébe nézett, és azt suttogta: Jelentkezem…
A királylány az első napokban nem mozdult a postagalambok ketrece mellől. Aztán bezárkózott. Meggyűlölt minden herceget. A lovaikkal, a sima modorukkal és a fél királyságukkal együtt. Kár érte – mondták az emberek. Hiszen jönnének mások, akikkel boldog lehetne. Még akkor is, ha ők nem olyan magasak, mint a régi, és sötétbarna a lovuk.





Fiúmese


„Egy ilyen istennőnél semmi esélyed…” – röhögött a legjobb haverja, amikor elmesélte neki, hogy visszautasították. – „Autó, lakás, pénz, stílus, hatalom. Ez kell a nőknek!”
Tíz évig tartott, amíg megszerezte. Robotolt, küzdött, sőt, lopott, csalt és hazudott is, mert a mai világban az ember csak így jut pénzhez. Meg persze úgy, ha valóban hercegnek születik…
„Nem vagy elég udvarias, elég művelt” – adott neki tanácsot szeretett barátlánya, amikor elpanaszolta, hogy még mindig nem kell a kiszemelt nőnek. – „Egy modern kori herceg az eszével hódít!”
Újabb évek következtek. Esti gimnázium, egyetem, olvasás, önképzés. Majd újabb hódítási kísérletek, újabb kudarcok.
„Nem érted meg a női lélek finom rezdüléseit” – mondta ekkor az édesanyja. – „Tudod, egy modern herceg nem rejtőzik macsóálarc mögé.”
Romantikus filmek, Müller Péter, önmegvalósító kurzusok. Ezotéria, pszichodráma. Még főzni, mosni és takarítani is megtanult…
Végül mégis egyedül maradt. Hogy miért? Mert egyetlen nő sem hitt neki. Hogy van pénze, autója, lakása, stílusa. Hogy művelt, diplomás, önellátó, és még az ezotériában is járatos. Azt mondták, ilyen férfi csak a mesében létezik. És hogy szédítsen valaki mást. A mai lányoknak igazából csak egy kis őszinteségre lenne szükségük. Hogy legalább azzal tiszteljék meg őket…



Talán más lett volna a két mese vége, ha a főszereplők többet tudnak arról, milyen a valódi herceg? Akivel van esély rá, hogy „és boldogan éltek, míg meg nem haltak…”
Segítsünk hát nekik, közösen! Ezennel hivatalosan is meghirdetjük a Nők Lapja Hercege versenyt, amellyel – olvasóink ajánlatai és szavazatai alapján – megtaláljuk Magyarország valódi hercegeit.
Olvasóink bárkit nevezhetnek: a jelölt lehet civil, híresség, apuka, nagypapa öcs, báty, volt, jelenlegi és viszonzatlan szerelem, szerető… A lényeg, hogy a nevező hölgy szerint a férfi érdemes legyen arra, hogy egy királylány leélje vele az életét.
A nevezési lapon a klasszikus adatok (külső, életkor, hobbi) mellett kérünk egy történetet, mely megmutat valamilyen hercegi vonást.
A hercegjelöltek adatlapjait folyamatosan olvashatják a Nők Lapja Cafén, és itt lehet szavazni is rájuk.
A Nők Lapja Hercegét (és ajánlóját) az erkölcsi győzelem mellett egyébként egy utazással jutalmazzuk, valamint a legjobbakról összeállítást közlünk a Nők Lapjában!


Ideje hinni a mesékben!



 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top