Aktuális

Nagy szerelmi horoszkóp

Melyik állatövi jegy szülöttét mikor találja el Ámor nyila? Megtudhatják a szinglik, mikor köszönt be életükbe idén a szerelem, a házasságban élõk pedig, hogy miként lehetnek még boldogabbak.

Ráadásul mindenkinek segítünk hódítási tippünkkel, hogy még vonzóbbak lehessünk, íme, egy néhány fénylő csillagtipp, a teljesség igénye nélkül:

Kos
Szinglik:
Júliusban vége a kilátástalan „randikalandoknak”, mert végre rátalál az igazira. Ám a szerelem nem érkezik robbanásszerűen az életébe, párjával már ismerik egymást, mégis csak most lesznek képesek mindketten megszabadulni a múlttól és átadni magukat a szenvedélynek.
Házasságban élők: Ha szeretné kapcsolatukat megszilárdítani, szigorúan kettesben utazzanak el nyaralni, mert ez visszahozza a régi szép időket, amikor még lángolt önök között a szenvedély.
Hódítási tipp: Partnere élvezi, és különösen izgalmasnak tartja, ha ön keveset beszél, és többet csókol, és még többet simogat.

Bika
Szinglik: Többen legyeskednek ön körül, mert nemcsak kívánatosnak tartják, hanem jó partinak is. Azt választani azonban, aki jobban nyomul hiba lenne. Döntsön inkább az a jelölt mellett, akivel már baráti viszonyban van, és ne csak a kulturális élményeket ossza meg vele, hanem az ágyát is. Talán ősszel még össze is házasodhatnának…
Házasságban élők: Vigyázzon, pénz, illetve annak hiánya miatt eltávolodhatnak egymástól, és így könnyen beférkőzhet kapcsolatukba egy harmadik, és aki szeptemberben akár fel is boríthatja életüket.
Hódítási tipp: Csak semmi kifinomult erotika, amikor a kedvese vad, szenvedélyes szexre vágyik!

Ikrek:
Szinglik: Májusban romantikus szerelmi kalandot élhet át, amelyből mégsem nem lesz tartós kapcsolat. Ez az epizód azonban végre felrázza, és rájön arra, hogy a régi szerelme után is van élet. Októberben akár az esküvői harangok hangját is hallhatja, és beindul a babaprojekt is…
Házasságban élők: Tavasszal minden szomszédjuk az önök családi cirkuszán fog szórakozni. Ám ha kapcsolatuk túléli a tavaszi viharokat, a későbbiekben tartós béke fog uralkodni.
Hódítási tipp: Legyen szerelmének a mindene: a szeretője, a társa, a barátja, a pszichológusa, az anyucija, és meglátja, senki más nem fogja őt érdekelni, csak ön.

A többi csillagjegy szülötte a február 14-én megjelenő Nők Lapjából tájékozódhat a szerelmi horoszkópját illetően!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top