nlc.hu
Aktuális
Szélhámosok, (ne) kíméljetek!

Szélhámosok, (ne) kíméljetek!

Vannak, akik csak az érzelmi hullámvasúton érzik jól magukat, és valósággal bevonzzák az életükbe a szélhámos, nõszédítõ pasikat. Miért? - kérdezzük tõlük újra és újra: miért választottad megint õt?




Szélhámosok, kíméljetek!
– vagy mégsem? Vannak, akik csak az érzelmi hullámvasúton érzik jól magukat, és ők valósággal bevonzzák az életükbe a szélhámos, nőszédítő pasikat (mint e heti összeállításunkban Erika, a lángolás szerelmese). A Groovehouse énekesnője, Judy arról mesél, hogy nemrég ő is beleakadt egy kalandor hálójába, de szerencsére rájött, hogy jobb lenne időben kigabalyodni belőle. Egy másik lány, Rita évek óta függőségben él egy „szabad madárral”, akinek esze ágában sincs elköteleződni – Rita pedig szabadulni nem tud a kapcsolatból. Lukács Sándor színész a régi hódításairól mesél, amikor semmit sem kellett tennie azért, hogy üldözzék őt a rajongó nők, és neki ez akkoriban – hogy, hogy nem? – nem volt ellenére. Ráadásul segítünk, hogyan ismerhetitek fel a széltoló pasikat, és hogyan szabadulhattok meg tőlük, minél kevesebb fájdalom árán!

Összeállításunkat a február 21-én megjelenő Nők Lapjában olvashatjátok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top