nlc.hu
Aktuális
Lezárult az Igazi Nõ szavazás!

Lezárult az Igazi Nõ szavazás!

Bizonyára emlékeztek még, hogy Igazi Nõ rovatunk keretében nemrég olyan szavazást indítottunk, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy sikeres és tehetséges magyar hírességek közül ti kit tartotok Igazi Nõnek?




Rovatunk egyik cikkében azt a mindenkit foglalkoztató, és parázs vitákat kiváltó kérdést boncolgattuk, hogy vajon mi tesz egy nőt Igazi Nővé a saját maga számára, illetve a mások szemében. Összeállításunkban 15 olyan közismert és közkedvelt magyar hölgyet mutattunk be nektek, akik saját útjukat járva már eddig is komoly eredményeket értek el, sikeresek a munkájukban, és kiegyensúlyozottak a magánéletükben.

Ezen hölgyek között nehéz lenne bármiféle rangsort is felállítani, hiszen mindannyian kiemelkedőek a maguk területén. Mi mégis arra voltunk kíváncsiak, hogy kik azok, akiket szakmai életútjuk, megnyerő személyiségük, nőies kisugárzásuk, valamint a magánéletük és a karrierjük kiegyensúlyozott összehangolása miatt különösen érdemesnek találtok az Igazi Nő címre.
Mi sem bizonyítja jobban, hogy érdekel benneteket a téma, minthogy rengeteg szavazat érkezett. Aki pedig nyomon követte a szavazás állását, megbizonyosodhatott róla, hogy bizony nehéz volt a döntés. Nagyon szoros volt a verseny, és gyakran előfordult, hogy csupán néhány szavazatnyi különbség volt egy-egy híresség között hol egyikük, hol másikuk javára.

A négy legtöbb szavazatot kapott hölgy végül Ónódi Eszter, Schell Judit, Szinetár Dóra és Zsédenyi Adrienn lett.






Igazi Nőkkel azonban nem csak az ismert emberek körében találkozhatunk, hanem közvetlen környezetünkben is. A most induló Magnum Nő pályázat célja, hogy fiatal hétköznapi nők körében találja meg az Igazi Nőt, és segítséget nyújtson neki abban, hogy megvalósítsa élete nagy célkitűzését, azaz elindulhasson azon az életúton, amit kitűzött maga elé.

A főnyeremény elnyeréséhez tehát nem elég, hogy a jelentkező „bombanő” legyen. Fiatal nő létére komoly célokkal kell rendelkeznie, tudnia kell, hogy mit akar, és megfelelően meg kell jelenítenie a leadott pályaműben, hogy a nyeremény milyen módon szolgálná céljai megvalósítását, álmainak elérését.
A Magnum Nő cím odaítéléséről pedig kik tudnának hitelesebben dönteni, mint olyan Igazi Nők, akiket nőtársaik példaképnek tekintenek.

Az Igazi Nő szavazás fent említett négy győztese pedig vállalta, hogy zsűriként, a pályázatok komolyságát, stílusosságát és kreativitását, valamint a jelentkező kisugárzását és személyiségét mérlegelve kiválasztják a döntősöket, majd a fődíjra leginkább érdemes nyertest is.





Látogass el a honlapra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top