nlc.hu
Aktuális
Megvalósítanád Magad? Légy Igazi Magnum Nõ!

Megvalósítanád Magad? Légy Igazi Magnum Nõ!

Úgy érzed, kreatív és tehetséges vagy? Céljaid és terveid vannak? Keményen küzdesz azért, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, és csak egy kis segítségre van szükséged ahhoz, hogy életed nagy álmát valóra váltsd?





Jelentkezz a Magnum Nő pályázatra, ugyanis most nettó 3 millió forintot nyerhetsz álmaid megvalósításához.

Az április 10-től május 31-ig tartó pályázat célkitűzése, hogy megtalálja az Igazi Nőt, aki a maga útját járva, tudatosan törekszik arra, hogy megvalósítsa céljait. Eközben pedig képes arra, hogy megőrizze nőiességét, sugárzó energikusságát, és beragyogja a környezetében élők mindennapjait.
Szinte mindannyiunk környezetében vannak olyan nők, akikre felnézünk, akiket példaképnek tekintünk. Bizonyára sokatokban felmerül ezért a kérdés, hogy milyen is az Igazi Nő? Hiszen mindenki más miatt különleges, mindenkit másmiért csodálunk. Van, aki karrierjében sikeres, más gondos családanya, esetleg szexi démon, vagy pedig mindegyik egyszerre. Nincs egységes recept arra, hogy egy Igazi Nő milyen legyen, és épp ez adja a Magnum Nő pályázat érdekességét. Ezért ha a magad útját járod, és ezt az utat szeretnéd megmutatni az embereknek, akkor ne habozz, hanem jelentkezz a Magnum Nő pályázatra!


Jelentkezés

Mutasd be egy 2-5 oldalas íráson keresztül, hogy te milyen módon szeretnéd megvalósítani Önmagad! Emellett pedig azt is fogalmazd meg, hogy mire használnád fel a fődíj összegét! Lehet, hogy tehetséges fiatal művész vagy, de nincs anyagi forrásod egy saját kiállítás megszervezéséhez. Az is lehet, hogy minden álmod egy külföldi ösztöndíj egy neves egyetemre. De ha mindened a japán kultúra, és egy különleges teaházat nyitnál, akkor se habozz! Bármelyik terv nyerhet, ez csakis rajtad múlik! Hozd ki magadból és a fődíjból is a maximumot! A legeredetibb cél és a legeredetibb megvalósítás nyer. Küldj egy amerikai típusú életrajzot is, hogy a zsűri megbizonyosodhasson arról, hogy eddigi életed során is arra törekedtél, hogy megvalósítsd az álmaidat. Küldj továbbá egy fényképet magadról, amin igazán nőiesnek, sugárzónak érzed magad. Nem kell, hogy profi, műtermi fotó legyen. A lényeg az, hogy te szeresd önmagad ezen a képen.


Zsűri

A pályázatokat egy olyan négytagú zsűri fogja elbírálni, melynek tagjait a Nők Lapja Café-n zajló szavazás során választotta meg a nagyközönség. Ők olyan sikeres és tehetséges nők, akik eddigi életük során komoly eredményeket értek el, akár több területen is. Kibontakoztatták tehetségüket, megvalósították terveiket, céljaikat, és közben önmagukat adták. Ők tehát hitelesen tudnak arról dönteni, hogy ki is legyen a Magnum Nő cím, és a fődíj nyertese. A zsűri tagjait április végéig nyilvánosságra hozzuk, így érdemes ellátogatnod  a Magnum Nő pályázat honlapjára, a Látogass el a honlapra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top