Aktuális

Milyen az Igazi Nõ?

A nõiség mibenléte évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget. Mitõl vált Kleopátra vagy Karády Katalin halhatatlanná?

Mit tudtak azok a nők, akik kitörölhetetlen nyomot hagytak a történelemben? Mi volt azoknak a nőknek a titka, akik megihlették a költőket, írókat, festőket, forgatókönyvírókat, és csodálatra késztetik a környezetükben lévő embereket?

Lehetetlen ezeket a kérdéseket megválaszolni, hiszen mindenkinek más a vonzó, más miatt néz fel hölgyismerősére. Az igazi nő megítélésében ráadásul nemcsak a férfiak és nők között van óriási különbség, hanem nő és nő között is.
Megoszlanak a vélemények, és mindenki határozottan képvisel egy-egy álláspontot, mert mindenkit érdekel maga a téma: a .

A nő sikerének, önmegvalósításának fokmérője pedig különösen nagy viták és dilemmák tárgya: család vagy karrier, művészet vagy gyerek, női menedzser vagy odaadó feleség?

A legtöbb nő igyekszik egyszerre több szerepben sikeresen helytállni és közben nőies kisugárzását is megőrizni. Arra törekszenek, hogy jól teljesítsenek a munkahelyükön, vonzóak maradjanak a párjuk számára, és otthon is megfeleljenek. Tudják, hogy milyen nehéz ez, emiatt felnéznek azokra a nőtársaikra, akik kiemelkedően sikeresen veszik ezeket az akadályokat, és saját útjukat járva megvalósítják céljaikat.







Milyen is tehát az Igazi Nő?

Karrierjében sikeres, vagy gondos családanya, esetleg szexi démon, vagy mindegyik egyszerre? Igazi Nő rovatunkban ezekre a kérdésekre próbálunk választ kapni.


Kíváncsiak vagyunk arra, hogy megfejthető-e ez a titok?

A legtöbb nő maga sem tudja eldönteni, hogy a családanyák, vagy a karrierista nők életútját válassza-e követendő példának. Ezekre a kérdésekre persze legtöbbször maga az élet adja meg a választ. Nekünk kell eldönteni, hogy a különböző kihívásokra, változásokra, és akadályokra miként reagálunk, milyen döntést hozunk.
A legfontosabb szempont pedig az, hogy a választott szerepben jól érezzük magunkat. Hiszen hiába vagyunk sikeres nők az üzleti életben, ha közben hancúrozó gyerekeket szeretnénk, és hiába vagyunk csodálatos háromgyermekes anyák, ha úgy érezzük, hogy korlátok közé szorultunk, és többre vágyunk, mint a dolgos háziasszony-szerep.
Vannak azonban olyan nők, akiknek sikerül, hogy megtalálják a valódi egyensúlyt, és több területen is megállják a helyüket, akár egy időben is. Okosan gazdálkodnak az idővel, optimálisan terveznek, és még ha sokszor nehéz is, következetesen haladnak a megfelelőnek tartott úton. Ezáltal nem csak elégedettek és boldogak lesznek, hanem többi nőtársuk számára is példaképpé válnak. Becsüljük meg őket, és tanuljunk tőlük, ha a környezetünkben vannak! Azt pedig semmiképp se feledjük, hogy mindenki válhat Igazi Nővé!

 




Látogass el a honlapra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top