nlc.hu
Aktuális
Nõk Lapja Nyári Fesztivál

Nõk Lapja Nyári Fesztivál

Új hagyományt készül teremteni a Nõk Lapja, amikor idén elõször rendezi meg a Nõk Lapja Nyári Fesztivált. Zenében, beszélgetésben az értéket és a sokszínûséget mutatjuk meg. A két napos fesztiválon a Nõk Lapja Cafe sátrában szakértõi csapatunkkal várunk!










Meghívó a kultúrához

Nem kell jegyet venni, nem kell bejelentkezni, csak elfogadni meghívásunkat. A fellépő művészek, vendégeink, mindnyájunk közös ismerősei, számunkra ünnep, ha róluk írhatunk. Megtiszteltetés, hogy a Nők Lapja most közreműködhet abban is, hogy személyesen találkozzanak velük. Személyüket, alkotásukat értékeljük, szeretjük és élvezzük – ezen a hétvégén önökkel együtt. Magyar népzene, indiai, latin, cigány népzene és néptánc a Millenáris Park színpadán, a sátrakban és a pódiumon pedig ízelítő a francia, német, olasz és finn kultúrából – ezzel készülünk.
Meghívom önt, kedves olvasó, és meginvitáljuk a kultúrát – legyen még eggyel több esély, hogy megtaláljuk egymást.

Találkozzunk június 30-án és július 1-jén! Randevúzzunk ezen a hétvégén a kultúrával!

                                                                                   Molnár Gabriella
                                                                            a Nők Lapja főszerkesztője
 















NAGYSZÍNPAD, SZOMBAT




• Június 30., szombat

14.00 – 14.10 Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztőjének köszöntője

14.10 – 14.50 Bogármese a Madách Musical Tánciskola előadásában

15.10 – 15.40 Nyeső Mari: Kolibri mese

16.00 – 16.40 Szalóki Ági: Dalok gyermekeknek

16.55 – 17.35 Nuca Llacta: Zene Peruból

17.55 – 18.40 Navrang: elektronikus világzene

19.30 – 20.30 Sebestyén Márta: „Hej páva…” – Bartók és Kodály emlékére (Fellépnek: Sebestyén Márta – ének, furulya, csörgődob; Szokolay Dondó Balázs – duda, furulyák, szaxofon; Bolya Mátyás – koboz, citerák és Balogh Kálmán – cimbalom)

20.50 – 21.50 Jazz Jet






A NŐK LAPJA CAFE PROGRAMJAI:

A Nők Lapja Cafe csapatával és meghívott vendégeivel is találkozhatsz a Nők Lapja Nyári Fesztiválon!
Gyere, és nézz be a Nők Lapja Cafe sátrába! Várnak szakértőink, akikkel ugyanúgy beszélgethetsz karrier és pályaválasztásról, mint asztrológiáról, szellemgyógyászatról vagy akár számmisztikáról… Találkozunk a hétvégén!

A Nők Lapja Cafe sátor programja:

Szombat:

11.00–17.00

• Dr. Fejes Krisztina – asztrológus-orvos
• Gerlei Béla – karrier- és pályaválasztási tanácsadó
• Tóth Tamás – reikimester, szellemgyógyász




Vasárnap:

11.00–17.00

• Horák Attila – henna- és szimbólumfestő
• Németh Ági – asztrológus
• Székelyhidi Ágnes – számmisztikus, személyiség- és sorselemző

A programokra – a hennafestő kivételével – regisztrálni kell a helyszínen.
 


Bemutatjuk fellépőinket

• Szalóki Ági-gyerekkoncert

A fiatal énekesnő 17 éves kora óta énekel színpadon, azóta a világ számos részén megfordult, Franciaországtól Kanadáig. Mostanában magyar és cigány népdalfeldolgozásokat, valamint saját szerzeményeket ad elő, hol a reaggie, hol a bossanova stílusában. Cipity Lőrinc című lemeze elnyerte az idei Fonogram díjat az év gyermekalbuma kategóriában.







• Navrang

Az 1998-tól játszó Navrang együttes a mai korhoz illő zenét játszik, ám az ősi elemeket is vegyítő dallam- és ritmusvilág mégis egyedülállóvá teszi előadásmódjukat. Zenéjükben az autentikus moldvai dallamok, a keleti ritmusvilág keveredik az elektronikus hangzással. A tavaly megjelent Pangea című lemezük anyagát megújult formában Amszterdam, Frankfurt és Prága után most Budapesten mutatják be.

• Bogármese

Lázár Ervin és Lázár Zsófia közösen írt meseregényéből készült táncjáték Kentaur nagy hatású jelmezeivel. Az előadók gyerekek és fiatalok, a Madách Musical Tánciskola tagjai. A koreográfus Sárközy Gyula.

• Jazz Jet-koncert

5 női hang, 5 korosztály, 5 különböző jazzstílus. A Jazz Jet énekesnői, név szerint Illy Dorka, Kövendi Zsófia, Lakatos Ágnes, Spielberger Ági és Téli Márta szeretettel várnak mindenkit, aki szereti az igényes zenét, az örökzöld jazzklasszikusokat.







Jazz Jet


• „Hej páva…” – Bartók és Kodály emlékére
Énekel nekünk: Sebestyén Márta

Sebestyén Márta nyara is rengeteg fellépéssel, utazással telik. Idén harminchárom éve, hogy énekelni kezdett, és a meghívások csak szaporodnak, mert nemcsak az ország, de a világ sok részén is hallani, hallgatni szeretnék. (Márta június 30-án, szombaton veszi át Gödöllőn a Magyar Szabadság Díjat, így onnan egyenesen és nagyon sietősen érkezik majd hozzánk.)







 NŐK LAPJA PÓDIUM, SZOMBAT




A személyes találkozás olyan élmény, melyről még azok sem mondhatnak le, akiknek az olvasás a szenvedélyük. Barátaink, vendégeink megmutatják majd, beszélni is milyen élvezetesen tudnak arról, amit szenvedéllyel, művészien megírtak, lefényképeztek. A fesztivál mindkét napján délelőtt 11-től délután 2-ig várjuk önöket a tó kisszínpadán.








Sebestyén Márta


Június 30., szombat

11.00 – 11.20: Köszöntés fúvószenével

11.20 – 12.00: Nők Lapja Novella – Olvasnak-e a tömegek szépirodalmat? Abody Ritával és Tóth Krisztinával Molnár Gabriella beszélget.
A férfi, aki főz – Cserna-Szabó András író a vendégünk

12.00 – 12.20: Opera Viva Stúdió – az olasz opera gyöngyszemei (közreműködnek: Füstös Ildikó, Kovács Ágnes, Szabó, Krisztina, Szmirnov Krisztina, Hercz Péter, valamint Cseh Dalma zongorán)

12.20 – 13.00: Hársfák, poéták, Itália: V. Kulcsár Ildikó vendége Arnaldo Dante Marianacci, az Olasz Kulturális Intézet igazgatója és Baranyi Ferenc, költő, műfordító (13.00-tól V. Kulcsár Ildikó a könyvsátorban dedikál)

13.00 – 13.20: Fúvószene

13.20 – 14.00: „Németül sikerül!” – Vig György beszélget dr. Gabriele Gaulerrel, a Goethe Intézet igazgatójával és dr. Nagy Márta kulturális szakreferenssel






Molnár Gabriella a Nők Lapja Novelláról

A gondolat, hogy akik hétről hétre olvassák a Nők Lapja cikkeit, azok az irodalomnak is szenvedélyes „fogyasztói”, nem hagyott nyugodni. Kornis Mihály volt az, aki először kimondta: igen, megvennék azt a magazint is, ami csak szépirodalmat közöl. Kiadónk vezetői is bizalmat szavaztak az ötletnek, és 2006 tavaszán hozzáfogtunk Laik Eszter szerkesztővel és Kecskés Zsolt művészeti vezetővel, hogy összeállítsuk az első Nők Lapja Novella különszámot, melyet azóta még kettő követett.
Könnyű volt munkatársakat toborozni: itt a gazdag magyar novellairodalom, melynek olyan sok darabját elfelejtettük. Mindig jó újraolvasni Karinthyt és Kosztolányit, ismét elmerülni Krúdy világában, de legnagyobb élményük a szerkesztőknek a 20. század humoros szerzői, mint Gádor Béla, Mikes György, Fehér Klára és azoknak az íróknak újrafelfedezése, akikről ma keveset hallunk: mostani, nyári számunkban például Sánta Ferencé. És itt vannak kortársaink, a lapunkban rendszeresen publikáló írók, Kornis Mihály, Tóth Krisztina, Abody Rita, Bódis Kriszta! Tőlük és a Nők Lapja néhány szerzőjétől is rendszeresen olvashatunk a Novellában. Beszélgetésünk a szerkesztőkkel és Abody Ritával arról folyik majd, hogyan jut el az irodalom – az író – az emberekhez, és hogyan jutnak el az emberek az írókhoz. Egy speciális utat is megmutatunk vendégünk, Cserna-Szabó András segítségével. Ő az az író, aki nemcsak szavaival hat, irodalmi-gasztronómiai írásainak ízei többet adnak, mint amire az esztétikum önmagában képes.


Hársfák, poéták, Itália…

Van valami fura-gyönyörű hasonlóság: temperamentum, költészet, zene… Nem véletlen, hogy a Nobel-díjas olasz költő, Salvatore Quasimodo Balatonfüreden gyógyult meg, nem véletlen, hogy verset írt a füredi hársak alatt… Ám az különös és tiszteletre méltó, hogy a mai gazdasági körülmények között is költőversenyt rendeznek Balatonfüreden Salvatore Quasimodo emlékére – idén lesz a tizenötödik! –, azaz minden év szeptemberében magyar és olasz poéták veszik birtokba e gyönyörű várost. Erről és az olasz–magyar költészet kapcsolatáról (a poézis létjogosultságáról) beszélget Itália lelkes rajongója, V. Kulcsár Ildikó (legkedvesebb újságírói díját, a „Premio Brianzát” Olaszországban kapta) egy neves olasz költővel, Arnoldo Dante Marianaccival (az Olasz Kulturális Intézet igazgatójával) és az országszerte ismert-szeretett költővel, az itáliai poézis kiváló ismerőjével, fordítójával, Baranyi Ferenccel.


Németül sikerül?

Mitől lesz ma Magyarország jobb annak, aki megtanul németül? Mit ad nekünk, magyaroknak a német nyelv, a német kultúra? Mennyire vagyunk fontosak mi a németeknek? Milyennek látnak ők minket, és milyen képet alkotunk mi róluk? Ilyen kérdésekről beszélget Vig György Dr. Garbriele Gaulerrel, a budapesti Goethe Intézet igazgatójával.


A Goethe Intézet sátrában egész napos barkácsolás papírral és festékkel, közben német dalokkal és versikékkel. Ilyen egy jó németóra! Zenés-játékos kedvcsináló a  némettanuláshoz szombaton és vasárnap14.30 és 17 órakor. Arcfestés, focikvíz, mesekvíz, Németország-kvíz, mindkét nap 11-től 14 óráig hip-hop és electric boogi tánctanítás Hajnival és Mike-kal (Utcai Táncosok Egyesülete).







Bozsik Yvette


További programok:


• Játéksziget

Mindkét nap szeretettel várjuk a gyermekeket és a játékos kedvű felnőtteket a játszósátrainkban, ahol mindenki garantáltan megtalálja a kedvenc játékát…

Fejlesztő játékok
A hagyományos bébijátékok mellett különböző összerakó, formaegyeztető, ki-be rakosgató, hangzó játékokat is találnak majd a játéksátorban. Sokszínűségük, különlegességük garantáltan leköti majd a kisgyerekek figyelmét. A különböző fejlesztő játékokat képzett animátorok mutatják be a gyermekeknek és szüleiknek.

Társas-, táblás és logikai játékok
Ókori, középkori, újkori táblásjátékainktól a legújabb készen vásárolható „bolti” társasjátékokig mindent elhozunk önöknek! Játékmestereink számtalan hagyományos játékot ismernek, melyet készséggel megtanítanak önöknek. A kelléktár kimeríthetetlen, ezért hadd említsünk csak néhány példát: malom, marokkó, ördöglakat, varázsdoboz, piramis, boszorkánykeresztek…

• Kreatív műhely

Különféle kézműves foglalkozások gyermekeknek:
– terményképkészítés
– gyöngyfűzés, gyöngyfakészítés
– homokképkészítés

Nagyméretű ügyességi játékok kicsiknek és nagyoknak!
– reflexkapu
– golfbiliárd (három asztalon!)
– szumó-birkózás
– pénzeső kabin


• Asztrológia

Válaszokat szeretne, de még a kérdésekben sem teljesen biztos? Szeretné megérteni múltját, megfejteni jövőjét? Vagy csak úgy érzi, nem ismeri még eléggé önmagát? Látogasson el a Nők Lapja Nyári Fesztivál ezoterikus sátrába. Az asztrológia sátorban Izing Klára asztrológus személyre szabott horoszkópot készít, Szabó Ilona tenyérjós kezünkből meséli el, milyen jövő vár ránk, Göri Csilla kártyavető pedig egy pakli kártya segítségével fedi fel előttünk eljövendő sorsunk titkait.

• Grafológia

Ne hagyják ki a grafológiai gyorselemzést sem, amelyet Soóky Andrea, a Nők Lapja Iskolája grafológusa és munkatársai végeznek el. A szakértők egyaránt vállalnak íráselemzést, rajzelemzést és grafológiai szaktanácsadást.

• Könyvsátor

Könyvsátrunkban megvásárolhatják a Nők Lapja Műhely kiadványait, valamint kiadónk, a Sanoma egyéb sikerkönyveit. Lapunk legnépszerűbb szerzői dedikálják is műveiket.

Szombaton: 13.00 V. Kulcsár Ildikó 
                    15.00 Lázár Zsófia
vasárnap:    14.00 Schaffer Erzsébet








Palya Bea
• UNICEF
– A könyvsátorban apró ajándékokat árusítanak az UNICEF aktivistái 









NAGYSZÍNPAD, VASÁRNAP 




• Július 1., vasárnap

14.20 – 14.50 Grecsó Krisztián, a Nők Lapja vezetőszerkesztőjének köszöntője

15.10 – 15.50 Pöttyös Panna: Magyar Balettszínház Gödöllő

16.10 – 16.40 Lukácsházi Győző: Bonbon matiné, hangszerismertető gyerekeknek

17.00 – 17.30 Keleti Átjáró – world music

17.45 – 18.00 Bozsik Yvette: Emi

18.00 – 18.40 Pécsi Balett: Bahnhof (koreográfus: Jurányi Patrik)

19.00 – 19.40 Bíró Eszter és Horgas Eszter

20.00 – 20.40 Palya Bea

21.00 – 22.00 Latin Combo Septeto Cubano Juanitával




Pöttyös Panna utazásai

A Magyar Balett Színház Gödöllő előadásában a Talamba Ütőegyüttes élő zenéjével elevenedik meg a gyerekek számára Szepes Mária immár klasszikus meséje. A címszerepben Szirmai Irén.

Latin Combo

A karibi zene és tánc pergő ritmusából ad ízelítőt a Latin Combo Septeto Cubano zenekar és Juanita. Szólisták: Lili Garces, Angel Miguel Chino, Ricardo és Juanita. Az együttes eredeti hangszereken mutatja be Kuba muzsikáját. A Latin Combo neves külföldi és hazai fesztiválok közönségét is meghódította.







Latin Combo



Bozsik Yvette

Emi – japán női név, amelynek kettős a jelentése: „áldás” és „szépség”. Bozsik Yvette ebben a tánc-video-performance-ban a hagyományos japán és távol-keleti tánc elemeit ötvözi a saját 20. századi stílusával.

Palya Bea

Magyar, cigány, bolgár, indiai zene, dzsessz és énekelt vers szerepel a fiatal énekesnő repertoárján, akinek őszre várható negyedik lemeze. Művészete a tradíció talajából sarjad, közönségének ragaszkodását, szeretetét emellett odaadó személyességével vívja ki.


Bíró Eszter és Horgas Eszter

Horgas Eszter fuvolaművész előtt csupa izgalmas feladat áll: koncertjei, tévéfelvételei, cédé- és dévédé-megjelenései idehaza és külföldön Carmentől Márián, Mimin át Márai Sándor feleségének, Lolának színpadi fuvolás megjelenítéséig. A Nők Lapja fesztiválján egy másik Eszter társaságában világzenéket ad elő. Bíró Eszterrel és négy kísérőzenésszel a zsidó népzenei világát idézik, a fuvola és az emberi énekhang izgalmas találkozásával.









NŐK LAPJA PÓDIUM, VASÁRNAP 




11.00 – 11.20: David Yengibarjan örmény harmonikaművész köszöntője

11.20 – 11.40: A francia kapcsolat – Vendégünk Ecsedi-Derdák András, a Párizsi Magyar Intézet igazgatója

11.40 – 12.00: Marimbazene (Juhász Balázs, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ötödéves hallgatója)

12.00 – 12.20: Díjnyertes fotók a mulató finnekről – Kaisa Rautaheimo fotóművész munkáiról és a finn kultúráról Vig György faggatja Henna Salo-t, a Finnagora projektvezetőjét

12.20 – 12.40: Portrégaléria – Bódis Kriszta vendégül látja Fábián Éva fotóművészt és néhány neves modelljét, akik a Nők Magyarországon című fotóalbum szereplői

12.40 – 14.00: Schaffer Erzsébet: Ómama és a főpincérek – zenével és sok-sok meglepetéssel elevenedik meg a szerző legújabb könyve (14.00 órától dedikálás a Könyvsátorban)










Ecsedi Derdák András
Francia kapcsolatok – Ecsedi Derdák Andrással Párizstól Budapestig

„Vigyázó szemetek Párisra vessétek”, „Hunok Párizsban”, és folytathatnánk, hiszen a magyar irodalom a felvilágosodástól a 20. századig bővelkedik azokban az utalásokban, melyek jelzik, hogy a francia kultúra sokszor és sokáig volt számunkra példa- és mértékadó, jelképezte a fejlett, nyitott kultúrát. Ma már többet akarunk, mint felnézni a nagy nyelv, nagy nemzet nagy kultúrájára. Öntudatosan hozzámérjük a miénket, és azokon a területeken, ahol lehet, meg is mérkőznénk vele. Ez a verseny azonban nem a győzelemért folyik. Inkább adni akar magából mindkét fél, nem elvenni a másiktól. Fordítások, művészek tapasztalatcseréje, egymás felfedezése mindkét oldalon – Ecsedi Derdák András a párizsi Magyar Intézet igazgatói székében – és előtte Budapesten, ahová ő hívta a francia művészeket – abban a helyzetben van, hogy mindkét fél szempontjait ismeri, össze tudja hasonlítani kortárs kultúráját – és minderről sok érdekességet tud mondani nekünk.


Bódis Kriszta és a látható nők seregszemléje

„Interaktív beszélgetés lesz, ahol mindent meg lehet kérdezni” – ígéri Bódis Kriszta, aki Fábián Évi fotóművészt hívta meg, valamint néhány modelljét, akik arcukat adták Nők Magyarországon – portrégaléria című könyvéhez. A képeken 88 ismert magyar nő mutatja hétköznapi arcát, azt a valóságot, melynek alapjára valamit felépítettek: mindegyikük egy-egy egyedi, értékes életutat. A könyv szövegeit Gordon Agáta és Heves Andrea írta, egyszerű, rövid mondatokkal határozva meg a szereplő helyét, útját, történetét. Most mód nyílik





Rautaheimo Kaisa
rá, hogy tőlük maguktól többet is megtudjunk arról, ami a látható arcon túl van: a megismerhető sors néhány részletét.


Fehér éjszakák és mulatós finnek

Az északi, mégsem hűvös témát feldolgozó fotókiállítás (megtekinthető a helyszínen) kapcsán beszélget Vig György újságíró és Henna Salo, a Finnagora projektvezetője finn rokonainkról. A kiállító művész Kaisa Rautaheimo, aki idén áprilisban az Év Fiatal Fotóművésze lett Finnországban, nyári táncmulatságokat fotózott egy Finn-öböl partvidékén fekvő kistelepülésen, Pyhtääben. Képei megmutatják a szombat esti izgalmakra készülődő gyerekeket, a hangszereiket hangoló zenészeket, a traktorral a bálba érkező férfiakat és az arcukat összeérintve táncoló párokat. Egy olyan világba kalauzol el minket, ahová turista szinte soha nem jut el, megmutatva, milyen is az ezer tó országában lakók valódi arca, ha végre kiszabadulnak a mobiltelefongyárból.

Schäffer Erzsébet: Ómama és a pincérek

Hogy fényes délben július első napján, ráadásul vasárnap, na meg éppen ebédidőben kit vesz rá a lélek vagy a kíváncsisága, hogy eljöjjön egy találkozóra – hát én ezt nem tudom. Ha mégis eljön, talál az asztalokon friss gyümölcsöt, mellettük enyhet adó árnyékot – ez fontos. S ha már találkozunk, elmesélem, hogy ilyen vasárnapokon hol volt és mit csinált az én mesebeli ómamám… Nem akármilyen helyeken hűsölt… S nem akárkikkel… Lesz kedves vendég, ahogy az szokott lenni, s valami oda nagyon illő muzsika. S velünk lesz a Képmutogató, azaz a Vándorfotográfus az ő régi-régi fényképeivel. Talán még másféle csudákat is hoznak… Hát akkor találkozzunk vasárnap délben. Lehetek én az aperitif…?






• Szponzoraink kísérőprogramjai •

 

• MKB

És akkor megérkeztek az inkák…
– Ñuca Llacta perui zenekar a nagyszínpadon
– Inka érmenyomó automata
– Blue Box fotózás – lefényképezzük a Machu Picchu előtt!
– Inka kvíz – belépőjegyet nyerhet a Szépművészeti Múzeum Inka kiállítására!

Továbbá…
– MKB Koktélbár – Hozza el MKB bankkártyáját, és megajándékozzuk egy frissítő koktéllal!
– Szerencsekerék
– MKB Euroleasing autós ügyességi verseny
– MKB Pénztárak kifestőfal – Apránként épül a jövő





• Bertolli stand programja

A Bertolli sátor a hamisítatlan olasz piaci hangulatot hozza el Önöknek.

Programunk:
– Bertolli ételkülönlegesség-kóstoló
– Főzőshow – bepillantás az olasz konyha titkaiba
– Vásárlási lehetőség ajándékkal összekötött akcióval
– Online böngészés a www.olaszpiac.hu–n
– Zöldségkommandó: receptfüzet- és zöldségosztás
– Gyerekprogramok
– Kvízjáték a nagyszínpadon

Érdemes lesz hozzánk betérni!

• Happy Hippo

Szórakoztató játékok várnak rátok a Happy Hippo sátorban is! Lesz vízilóetetés, horgászat, kézműves foglalkozás… Érdemes kipróbálni őket, már csak azért is, mert minden játékos kedvű gyermek ajándékba kap egy finom Kinder Happy Hippót… ha pedig elég ügyes, továbbiakat nyerhet… Hajrá!

• Cheetos

A Cheetos sátorban most izgalmas játékok és kalandok várnak rád! Játssz Chesterrel, és győzd le a többieket a legmenőbb shrekes játékokban. Ha te vagy a nyerő, a Cheetos egyik meglepetését is magaddal viheted! Cheetos, megáll az eszed, ha eszed!







Horgas Eszter
• Coty

Várunk a Szépség Szigetén, ahol megismerheted az elegáns és ápolt kezek titkát, bepillantást nyerhetsz az illatok világába! Profi manikűrösök adnak tanácsokat a körömápolásban, Astor termékekkel kilakkozzák körmeid, és kvízjátékban is részt vehetsz, ha Astor ajándékcsomagra pályázol. Tesztelheted a legújabb illatokat, kipróbálhatod magad, milyen illatkreátor válna belőled!


• Nestlé Életmód Központ

A Nestlé Életmód Központ programok színes kavalkádjával várja a kicsiket és nagyokat a Nők Lapja Családi és Nyári Fesztiválon. Programjaink: állapotfelmérés dietetikussal, vércukorszintmérés családorvossal, sportolási tippek személyi edzőtől, egyénre szabott tanácsadás, a gyermekeknek játékos NUTRIKID foglalkozás, életmódkvíz értékes nyereményekkel.
Szombaton 15.40 órától könnyed életmód-beszélgetésre hívunk minden érdeklődőt a nagyszínpadhoz.


• Coca-Cola

A Testébresztő sátorban személyesen találkozhatnak a Coca-Cola testébresztő nagyköveteivel, valamint neves dietetikusok személyre szabott tanácsokat adnak a helyes táplálkozással, a megfelelő folyadékpótlással és a kiegyensúlyozott életmóddal kapcsolatban.








Bíró Eszter


• SáGa

A megújult SáGa színes programokkal várja Önt sátrában a Nők Lapja Családi és Nyári Fesztiválon:

– Termékkóstolók
– Ingyenes, személyes táplálkozási tanácsadás mindkét nap 11.00–16.00 óráig
– Laki Anita, a SáGa dietetikusának előadásai:
– Az egészséges táplálkozás és a húsfogyasztás kapcsolata
– 2007. június 30. szombat, 14.50 óra, Nagyszínpad, valamint 2007. július 1. vasárnap, 15.00 óra, SáGa Sátor
– Mit egyen a gyerek? Gyerekek egészséges táplálkozása
2007. június 30. szombat, 12.00 óra, SáGa Sátor, valamint 2007. július 1. vasárnap, 12.00 óra, SáGa Sátor
– Bereznay Tamás, a Nők Lapja sztárséfjének és a Kárpátia étterem konyhafőnökének receptjavaslatai
– Szórakoztató kvízek
– Családi és gyerekjátékok

• Sanofi-aventis

Programok a sanofi-aventis sátrában július 30-án, szombaton és július 1-jén, vasárnap
9.00–19.00 óra között

Egész nap:

• Legyen Ön vagy gyermeke a Normaflore és a Rhinathiol új sztárja: fotózás, arcfestés

• Tegye próbára tudását: ki a tudora a probiotikumoknak és az allergiának?! – ismereti vetélkedő

• Ön vagy gyermeke hogyan képzeli el a bélflórát és az allergiát? Rajzverseny: festés, rajzolás a sátor körül

• 13.00 Kérdezze egészségről, betegségről szakértőnket! Dr. Veres Gábor gyermekgyógyász, gasztroenterológus válaszol

• 16.00 SORSOLÁS! Ajándékokkal jutalmazzuk meg a probiotikumok és az allergia legjobb ismerőit és a rajzverseny legkreatívabb résztvevőit (a tudáspróba és a rajzverseny legjobbjai között sorsolunk)



                                       Önnek is ott a helye!










Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top