A teljes ötlettárat a Nők Lapja július 4-én megjelenő számában találjátok!
Addig is álljon itt egy kis ízelítő Tamás receptjeiből:
Tálcában sült joghurtos fogas cukkinivel |
Hozzávalók: 40 dkg fogasfilé, 30 dkg cukkini, 3 dl joghurt, 1 citrom, fél cs. petrezselyem, só, olívaolaj, kb. 15×25 cm-es alufóliatálca.
A cukkinit karikára vágjuk, és a tálcába tesszük. Rárakjuk a szeltekre vágott halat, enyhén megsózzuk, és pár csepp citromlevet locsolunk rá. Ezután leöntjük a joghurttal, és megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel. Lefedjük alufóliával, amelyet több helyen kilyukasztunk egy fogvájóval. Rátesszük a grillrácsra, és időnként óvatosan megrázva, 30 perc alatt megpároljuk.