Aktuális

Nélküle nem megy

Híres párosok után kutatva rá kellett jönnünk, nem az a jellemzõ, hogy a tehetséges alkotópárosok házasok. Sõt. A leggyakrabban csupán a munkában alkotnak párt, a magánéletben nem.

Párt találni manapság? Mi sem egyszerűbb. Internet és újsághirdetés – magasság, hajszín, diplomaigény megjelölésével napok alatt több randevú is lebonyolítható. Szeretné, hogy jövendőbelije független legyen, és egy saját lakás tulajdonosa? Csak ikszelje be az adatlapon. De hiába az erre épült iparág, mégis több a saját lakásban egyedül élő harmincas, mint bármikor.




Mert meglelni a másik felünket… Ja kérem, az ugyanolyan nehéz, mint száz éve. Tán még nehezebb is. Hiszen akkor még működött a kifinomult módszerekkel kerítő nagynénik hálózata, tudták, hogy az Anna milyen előnyös tulajdonságokkal bír (szépen énekel), és hogy mi a hátránya (kicsit kancsal a szentem). Odafigyeltek. Hogyha „új fiú” költözött a városba, a hálózat gyorsabban működött, mint az FBI, napok alatt kipuhatolták, kell-e neki asszony, s ha igen, milyen legyen. El is kelt majdnem mindenki. Olyan párt találni, aki valóban társ – ott lesz a jóban, és a rosszban sem megy el, partner a munkában, inspiráló az alkotásban –, nem megy közvetítéssel, sem pedig hirdetésre. Idő kell hozzá, kitartás és jó adag szerencse.
Ebben a számunkban összegyűjtöttük a legsikeresebb magyar párosokat.
És mivel nyár van, igazi bolond nyár – kánikula és jégeső úgy váltja egymást, mint még soha –, a divat is engedékenyebb hozzánk. Megmutatjuk, mit szerezzünk be erre a szezonra, mivel ápoljuk magunkat nyaralás alatt és után, és persze a pihenéshez sok-sok oldal igényes olvasmányt is kínálunk, a jövőkutatásról, méhekről, szeretetről és egy gyermekotthon életéről.
Legyen szép a nyaruk! Lehetőleg párban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top